Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia Szatanistka 666

Czarny księżyc na północy Polski nie ma gór nikt mi nie wmówi że jest inaczej

Polecane posty

Czarny Księżyc dziś [20:12] Co za bzduryjezyk.gif .W Gdańsku i Szczecinie są góry i w Okolicach Międzyzdrojów i nie tylko jezyk.gif .Trochę do Himalajów brakuje ale bez przesadyjezyk.gif . Na obrazku wzorowa miss.Mój rok produkcji 1973 . Szukam dziewcząt urodzonych najlepiej w 1973 albo 1974 r.Przeprowadzam tylko negocjacje w tej sprawie które są twardsze od diamentu.Nie jak Polska z UE.Zainteresowane zapraszam.Chętnie poznam pierwszą lepszą na podryw.Preferuje najbardziej 4/5.3 1/2 5/7 17/19 11.1973 xxx bzdury ? tam nie ma gór czarny księżyc to nie są góry miałam piątki i 6 tki z geografii i nikt mi nie wmówi że w gdańsku i Olsztynie są góry tam nie ma gór tylko wzgórza morenowe tępaku a nie góry kretynie

kliknij w link i kliknij w tamte linki Sudety ,karpaty ,góry świętokrzyskie (więcej pasm górskich nie ma) wszystkie pasma górskie są na południu polski a nie na północy

Nadal nie jestem pewny bo podajesz niewiarygodny portal więc nie może być dowodem:P.Dopiero przesłuchanie specjalistów będących z przyłożonymi lufami do łebków od języka polskiego:D. A na pewno coś podejrzanego jest w Szczecinie Zdrojach i na zachodzie Gdańska:P.

20:30 to nie są góry bo Szczecin nie ma gór uczyłam się na geografii nie uczono cię? Na północy polski to są wzgórza morenowe i one nie są powyżej 300 metrów nad poziomem morza a góry muszą być powyżej 300 metrów nad poziomem morza i muszą mieć twarde skały i być ukształtowane np przez orogeneze albo być zrębowe a na północy to są zwykle piaskowe bez twardych skał wzgórza polodowcowe

Czarny księżyc byłeś kiedyś w Opolu?

20:30 to nie są góry bo Szczecin nie ma gór uczyłam się na geografii nie uczono cię? Na północy polski to są wzgórza morenowe i one nie są powyżej 300 metrów nad poziomem morza a góry muszą być powyżej 300 metrów nad poziomem morza i muszą mieć twarde skały i być ukształtowane np przez orogeneze albo być zrębowe a na północy to są zwykle piaskowe bez twardych skał wzgórza polodowcowe " Na pewno są wyższe niż 300:P : http://www.psur.pl/a.aspx?id=176 :D.