Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz40wawa

Jestem 40 letnim facetem i jest smutno bo dla młodych dziewczyn jestem starcem

Polecane posty

Gość Mariusz40wawa

Niedawno miałem czterdzieste urodziny wiek który skłania do refleksji nad życiem, żyje głownie pracą szarym monotonnym życiem, czuje się zmęczony wypruty z emocji mam wrzenie ze coś utraciłem coś co miałem w młodości ta radość życia ten entuzjazm lecz czasami gdy widuje na ulicy uśmiechnięta studentkę tak jakby we mnie wstępowała iskierka nadziei to uczucie że nie jest jeszcze na nic za późno że mogę to odzyskać. Przy młodej dziewczynie znów poczuje się młody myślę o tym cały czas niestety dla nich jestem panem :(

Gość jamci
Jak skończysz 50-tke to napisz jaki młody byłeś gdy miałeś 40-tke!:D Kurcze, człowieku obracaj się wśród swoich roczników i uszy do góry. Teraz jesteś dojrzałym(mam nadzieję) mężczyzną który zna swoją wartość i wie czego chce. Młodość zostaw dla młodych, moja rada:)

Gość gość
Ja akurat lubię dojrzałych facetów, taki 40 latek to sam smaczek, ale twoje imię wyklucza cię z grona moich zainteresowań. Nigdy więcej żadnego Mariusza!

Gość gość
czy masz kobite swoja

Gość kato
Tylko, że młode piękne studentki nie rzadko lecą na zadbanego 40 latka z kasą

Gość Mariusz40wawa
nie mam , ubogie to moje życie seksualne, podoba mi się jakaś młoda ekspedientka czy urzędniczka to przychodzę w pobliżę i ukrycia patrząc na nią się onanizuje

Gość Mariusz40wawa
dziś podszyw gość dziś Nie mam jamci dziś Coś jednak straciłem.

Gość gośćrada
więc musisz się zakochać,od razu będzie lepiej

Gość gość
zakochiwać to się trzeba jak się ma 17 lat a nie 40.

Gość gość
Ja mam 26lat i się kocham w 40 latku. Jestem ładna a on przeciętny. Wysyłam mu ciągle wyraźne sygnały a on mnie ciągle ignoruje. Kiedy jestem zła stać go tylko na końskie zaloty. Wtedy czuje się poniżona i zdenerwowana. Kiedyś mu dałam taki ładny prezencik i tylko podziękował. Nie mam już sił. Czy on to robi specjalnie?

Gość gość
W takim wieku nie masz żony? szok

Gość Mariusz40wawa
tylko w kim? w około same przeciętne z krostami na plecach i pryszczach na twarzy dzierlatki. a ja bym się chciał zakochać z wzajemnością z aktorką czy celebrytką a najlepiej z miss może być nawet i Polski.

Gość gośćrada
21.57 po pierwsze NIc nie trzeba ,po drugie zakochiwać można się kiedy chce,po trzecie ,nigdy nie wiadomo kiedy spotkasz osobę dla ciebie,pomijam interesowne panny co analizują partię

Gość gość
dziś ma pewnie żonę, jestem w takiej samej sytuacji :( bawi się tobą tylko

Gość Mariusz40wawa
a żenić to się w ogóle zamiaru nie mam! co to to nie. moja mama doskonale gotuje , ma jeszcze siłę by uprać mi i posprzątać. bezproblemowo żyję , tylko te potrzeby muszę z jakąś młodą zaspokoić

Gość gość
"Ja mam 26lat i się kocham w 40 latku. " x a w wąchocku urodziło się ciele o dwóch głowach. różne dziwactwa w naturze występują, ale zdarzają się niesłychanie rzadko.

Gość Mariusz40wawa
i bywają przypadki , że syn starszy od matki. ja właśnie jestem takim przypadkiem

Gość gość
"dla młodych dziewczyn jestem starcem " x i mazgajem.

Gość gość
smucisz sie bo szukasz studentek 24-28lat może czas czterdziestolatku rozglądnąć się za kimś w twoim wieku szukaj równych sobie a nie prawie róznicy pokoleń

Gość gość
21.57 dlaczego nie powiesz mu to prosto w oczy. Ja to bym wybił głowa sufit z radości.

Gość gość
ale baby wyposzczone :) 40 latek to super kandydat na męża dla 25-30 latki. tylko musi to być facet ustawiony a nie frajer bez kasy, pozycji i urody.

Gość gość
22.14 nie każda taka jest. Ja nie szukam pieniędzy tylko faceta...

Gość gość
40lat pojawiają sie pierwsze niedomagania każdy udaje Delmnoda ale zegar biologiczny Bije Budzi się potem taki 50+ i myśli mam full hajsu zaliczyłem przynajmniej 20 frajerek i dalej jestem sam bo tak wygodnie aczas leci

Gość gość
21:57 - co on ma takiego w sobie? Taka młoda kocha takiego starego dziada? Martwie sie bo mam meza w tym wieku.

Gość gość
ja mam 40 lat a wygladam na 16 szczególnie jak robie coś wymagającego wiedzy

Gość gość
Pierdzialku taka młodą dziewczynę trudno nawet zrozumieć. One sa jakby z innego świata. Mowia nawet ...żE trudno je zrozumiec

Gość gość
"22.14 nie każda taka jest. " x taka czyli jaka? normalna? to jest zupełnie normalna sprawa że przystojny facet z kasą i pozycją jest bardziej atrakcyjny niż gamoń pracujący za 3 tys w jakiejś g****ofirmie, jeżdżacy komunikacją miejską i ubierający się w szmaty.

Gość gość
pare lat temu np pomyliłem kielnie z czyms tam. poczułem sie jak 8 latek. polecam.

Gość gość
1/10 te 1 na pocieszenie bo przecież jest ci smutno :)

Gość gość
a tak np jak ide do banku i widze jakąs młoda jedrna powabna dziewoje która wprowadza z klawiatury nr konta szybciej niż ja bym sie na nią spuścił to mi sie zaczyna wydawac jakaś taka stara doświadczona brudna wręcz