Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z jakimi kobietami chca byc mezczyzni ? (ci co chca)

Polecane posty

Gość gość
Gotować nie musi, za to musi skoczyć po coś gotowego, albo wyskoczyć razem, to nie kuchta domowa, mało piła, zadbana, musi myśleć perspektywicznie nie tylko z jej punktu widzenia, fajnie jakby interesowała się światem, z rożnych dziedzin, poszerzała jakąś swoją wiedzę, czyli nie jakieś prosta kobita, bez ambicji i celu słuchająca tylko discopolo, i aby ten cel nie był przeżycie z miesiąca na miesiąc, mieć poczucie humoru, pozytywnie nastawiona, wtedy cel osiąga się szybciej, sex urozmaicony oczywiście bardzo aktywna nie jakaś kłoda, z nudami. Wszystkiego tego się nie da mieć.

Mężczyźni? Czyli co, interesuje Cię zdanie 35letniego rozwodnika, 20letniego studenciaka, robotnika z budowy, Mietka spod biedronki i mlodego lekarza z SORu? Wg Ciebie każdy z nich szuka u kobiety tego samego x Mnie interesowaloby zdanie tego Mietka :D xxx 22:16 hahaha 10/10 :D

Gość gość
Postanowiłem, że zdradzę wam jaka kobieta będzie IDEAŁEM dla większości mężczyzn: z wyglądu ładna z charakteru małomówna

Gość gość
Godna zaufania, wyrozumiała.

Gość gość
Potwor, nie potwor, wazne ze ma otwor. Baby nadaja sie do zycia tylko jesli spelniaja dobrze swoja role pojemnikow na sperme.

Gość gość
Coraz mniej mezczyzn chce byc.z.kobietami. dzisiaj glownie dupki bo maja znacznie.wieksze.powodzenie.u kobiet.

Gość gość
Mądra, ładna, zgrabna, z dużym biustem, dobra w łóżku, nie księżniczkowata. Ideał.

Gość gość
wczoraj niektore kobiety sa brzydkie i faceci do nich lgna/// //// ciągnie swój do swojego

Gość gość
Małomówna to nie znaczy: nie mająca swojego zdania i nie potrafiąca go skutecznie bronić :P

Gość gość
jesli facet sam umie gotowac i to lubi to ta umiejetnosc nie potrzebna u kobiety,mysle,ze ilu facetow tyle roznych wymagan.chyba tak lepiej,ze kazdemu ktos inny przypada do gustu.

Gość gość
Ja uwielbiam kobiety piękne, sexowne i wredne. Takie której wszystko wybaczysz bo tak cię do niej ciągnie, nawet jak cię zrani wracasz do niej i chociaz wiesz że znów cię zrani.

Gość gość
gość dziś Z taką wredną kobietą szybciej się rany goją, nie ma to jak jad żmijki :classic_cool:

Gość gość
Jad żmiji jest dobry na reumatyzm i inne choroby układu kostnego, instynktownie wiesz co dla ciebie dobre:P

Gość gość
Czyli wiem co dobre dla mężczyzn [ tych co chcą ] :classic_cool:

Gość gość
Trucizna w malych ilociach moze byc lekarstwem ANIDOTUM