Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyglądam lepiej niż większość prawiczków na kafe ale i tak zawsze jestem sam

Polecane posty

Gość gość

I zostałem 26 letnim prawiczkiem.

Gość gość
To faktycznie musisz być przystojniaczek .

Gość gość
Ciekawi mnie ile mają lat najstarsi prawiczkowie . Bo widzę ze 25 i 30 to standard ale czy sa starsi ,którzy nie dotykali piczki.

Gość gość
Ja autor dotykałem piczki kuzynki jak byłem małym chłopcem. Dotykaliśmy sobie swoich narządów. Fajne to były czasy. A co do mojego wyglądu, to wyglądam ok. Chociaż nie zależy mi na dziewczynie, seksie. Kiedyś byłem brzydalem z powodu trądziku, a teraz mam normalną twarz. Fiuta też nie mam małego, tylko lekko krzywego. Może od walenia. Kto wie. Żyję w swoim własnym uporządkowanym świecie, w klimacie. Dlatego żyję sobie sam. Ludzie nic o mnie nie wiedzą.

Gość gość
gość dziś i raczej się nie dowiedzą, i nawet nie będą wiedzieć że coś ich ominęło:P

Gość gość
I mieszkam z mamusią i bardzo się jej słucham, wzorców męskich nie miałem ani kultury i wychowania w domu, wstydzę się dziewczyn, i ogólnie jestem pomrukiem mało gadatliwym, czekam na ostra suczkę która przejmie kontrolę zamiast mnie.

Gość gość
No to się nie doczekasz.

Gość gość
Ten wyżej to podszyw. Ogólnie na związkach mi nie zależy, chyba tak naprawdę nigdy mi nie zależało, bo lubię samotność, swój własny świat. Trudno mi było kogoś do niego wpuścić. Lubię klimaty lasów, lat 60 i 70 tych. Dobrej psychodelicznej muzyki, klimatycznych filmów. A dziewczyn się w jakimś stopniu zawsze wstydziłem. Ogólnie rzadko z ludźmi rozmawiam, bo siedzę zazwyczaj w domu.

Gość gość
sorry za błędy.

Gość gość
widzieliśmy twoje foto wygladasz jak brzydki wsiok

Gość gość
Wyglądam w porządku. Kiedyś dawno temu dawałem tutaj swoje jedno zdjęcie, może dwa. No i oceny były jak najbardziej w porządku, podobałem się kafeteriankom. Jedna nawet napisała, że idzie się zakochać, ale sama uważała się za niezbyt atrakcyjną na mnie. Po prostu mam twarz raczej ociekającą sympatią i pewnie w jakimś sensie przystojną.

Gość gość
Po 1 przestan miec kompleksy z powodu bycia prawiczkiem. Jesli obiektywnie jestes porzadnym mezczyzna to przy dzisiejszych standardach masz male.szanse.na zwiazek i seks. To juz wina kobiet bo leca.na.dupkow a.ty najwyrazniej nie chcesz sie.do tego dopasowac.

Gość gość
Możesz wyglądac jak Ken a i tak nie znajdziesz Barbie jeśli przechodzi masz trociny w środku albo zakuty łeb

Gość gość
Nie mam raczej już kompleksów takich. Przestało mi zależeć na straceniu prawictwa, jak i na związkach. Od kobiet raczej i tak mam zamiar trzymać się z daleka. Skomplikowałyby mi życie.

Gość gość
A ty dalej bredzisz o tym samym.