Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratunku!Podobaja mi sie duzo starsi!Co jest ze mna nie tak?!

Polecane posty

Gość gość

Czy to dlatego,ze nie miałam normalnego domu? Ja nie wiem.. Mam 27 lat.. Kręcą mnie faceci tak ok 50. Ideał to dla mnie facet 45-50.. Jak widze jakiegos atrakcyjnego to nie moge sie powstrzymac.. Nigdy tak nie mialam a dodam,ze jestem mężatka.. Mąz ma 35 lat. Nie zdradziłam go,ale coraz poważniej o tym mysle.. Byleby tylko spelnic swoje fantazje

Gość gość
Nigdy nie powinno się zdradzać męża. Ja również miałam okres gdy miałam dwadzieścia parę lat pragnęła facetów ponad 50 lat. Byłam w związku który przetrwał. Mieliśmy seks w trójkącie z kilkoma facetami i było to dobre doświadczenie. Seks z dużo starszym jest z******ty. Ale facet powinien być zadbany i ładnej sylwetki. Należy rozdzielić miłość i uczucie od ostrego seksu który myśmy przeżywali. Obecnie uprawiamy seks z drugą parą w podobnym wieku z wymianą. Mąż nie chciał z dużą starszą kobietą więc tyło było ostre rżnięcie mnie prze starszego w trójkącie.

Gość gość
Ty od tych "teójkątów",NAPRAWDĘ masz zryty beret!

Gość gość
Masz syndrom tatusia bo twoj byl nieobecny

Gość gość
Powinnaś podać sobie ręce z Weroniką Rosati.

Gość gość
jesteś chora psychicznie

Gość gość
Dlaczego nie. Sąsiad jest ciut po pięćdziesiątce, ale z tych wysportowanych i kudłatych. Ma sporo włosów. Gustuje w mercedesach i to w wersjach AMG. Zawsze jakaś trzydziestka się koło niego kręci, nigdy starszej z nim nie widziałam.

"Ratunku" !!! Intuicyjnie rzucam się na pomoc a tu okazuje się że to jakaś znudzona mężatka. :O Z naturalnej ciekawości czytam dalej i dowiaduję się z treści, że "dużo starsi" zaczynają się po czterdziestym piątym rokiem życia, co znaczy ;), że niczym wiatr będę podnosił sukienki i sprawdzał jakiego koloru mają bieliznę...

Gość gość
Jestem jak najbardziej za tym aby zdradzać męża.Seks z nieznajomym to tylko zaspokojenie popędu seksualnego i wielu mężów powinno zrozumieć fantazje żony.Mój mąż mnie rozumie i pozwala mi zdradzać,bo jest wyrozumiałym mężczyzną. Ty też powinnaś zdradzać męża aby poczuć się wolną. Zdradą nie krzywdzisz go,bo zdrada fizyczna to tylko seks.

Gość gość
tak, od dziecka zaburzona relacja z ojcem i dlatego podświadomie szukasz tego w facetach. kto by chciał 27 latkę która prowadzała się z samymi 50latkami

Gość gość
Cześć. Może jakaś pani 20-30 lat chciałaby poznać faceta przed 50ką? Podaj maila. - żonaty, 49 lat, Polska północna.

Gość gość12313
Kobiety z tego wątku, napiszcie do mnie. Podoba mi sie Wasze podejście, tez a propos zdrad... (gosc12313@wp.pl)

Gość gość
Wszystko w porządku. Nie jesteś wyjątkiem, wielu dziewczynom podoba się Q7, czy Panamera.

Gość gość
Z moim chłopakiem się do gadaliśmy i miałam taki seks ze starszym był z******ty. Pomimo to na stały związek bym się nie pisała. Facet w wieków naszych rodziców.