Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 17 lat, kilka miesięcy temu poznałem dziewczynę, ma 15 lat codziennie pisaliśmy, prawie codziennie po szkole się spotykaliśmy, u mnie w domu, częściej u niej, wszystko się dobrze układało, byliśmy w kinie na horrorze, łapała mnie za rękę, dawała popcorn do buzi prosto ze swojej ręki, kilka dni później znowu pojechaliśmy tylko z jej mamą i młodszym bratem na bajkę i to samo, jak byłem u niej w domu jakiś czas po tym kinie, pocałowała mnie w usta na pożegnanie, późnej przepraszała że to zrobiła, coś zaiskrzyło miedzy nami, zaczęliśmy duuużo pisać, emotki, serca itp, na drugi dzień jak u niej byłem, normalnie się przytulaliśmy, łapaliśmy za rękę i czasami całowaliśmy w usta, w policzek, gadała o mnie z rodzicami, mówiła jak bardzo mnie lubią itp, problem w tym że od 2 dni, rzadko pisze, dopiero jak ja do niej napiszę to odpisuje, dzisiaj wgl jest jakaś zdenerwowana, nic nie zrobiłem, a jak się pytam co się stało, czemu jest zła i czy mogę przyjechać, to wiecznie odpowiada że nie i nic się nie stało, teraz wgl nie odpowiada jak się pytam czemu jest taka zła... nie wiem co mam robić, myślę o niej cały czas, przyjechać do niej na siłę jak będzie w domu? Jak było wszystko dobrze pisała, misiek, słońce, skarbie, kochanie, emotki, serca, zdjęcia na snapie sobie wysyłaliśmy, a teraz tylko zdjęcia wysyłamy, żadnych emotek,serc, misiu, skarbie, kochani, nic, jakby jedne wielki foch za nic... Dodam że była raz taka sytuacja, tylko trochę łagodniejsza, to na drugi dzień pisała "Przepraszam skarbie za wczoraj" itp. Co robić, obraża się i chamsko odzywa za nic, ma zły dzień? :(

Gość Princessinthesky
Daj jej trochę przestrzeni do życia, bo jak nie to zadusisz ją i ten związek

Gość gość
Wysłała snapa, zrobiłem screena i napisała tylko "Pokaż tego ss" jakiś postęp jest, bo od wczoraj nic nie pisała, nawet jak wysłała snapa i robiłem tego screena, to co nie pisać do niej do momentu aż ona napisze jakieś przeprosiny czy coś w tym stylu? Nie jeździć do niej na razie?

Gość Princessinthesky
No co ty, chcesz być stalkerem? Nigdy nie chodź do nikogo bez zaproszenia. Do dziewczyny szczególnie

Gość gość
Może trądzik jej wyskoczył i nie chce, żeby w pryszczach ktokolwiek ją oglądał? Może ma inne problemy. Kup paczkę żelkowych miśków, taką większą i podaj np. przej jej mamę, jak ją znasz. Myślę, że możesz coś wówczas od jej mamy się dowiedzieć. Może chora i wszystko ją denerwuje? Albo dowiedziała się czegoś o tobie i to ją wkurzyło.

Gość sowaaaaaa
Łoho, zaczyna się gimnazjalny bełkot i problemy wyssane z pytonga

Gość gość
Znam jej rodziców, bardzo mnie lubią, mówią do mnie hej itp, jak bywałem u nich to często pytali się czy jestem głodny itd, widać że mnie lubią, bardzo są mili.

Gość daj jej spokój
Ona ma OKRES, daj jej 5 dni spokoju, kobiety mają skoki humorów jak ahmedy bachorów

Gość Forrest G
Może ma okres.

Gość gość
"Całowałam się, przytulałam i łapałam za rękę z nudów" hahah co o tym sądzicie xD

Gość gość
Jak sie oźenisz to się dopiero zacznie . Fochy i Lochy.

Gość gość
Dobrze powyżej napisali, średnio 5 dni w miesiącu każda kobieta ma humory bo ma okres. Im wcześniej posiądziesz tą wiedzę tym mniej rozczarowań dla ciebie.

Gość gość
on jest pedofilem bierze Małolaty