Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fawn

Partner zostawił dla mnie swoją dziewczynę

Polecane posty

Gość Fawn

Zastanawia mnie cały czas jedna rzecz, mój obecny partner był wczesniej w związku z kobieta przez 8 lat. Była atrakcyjna,młoda, energiczna, zaradna, wesoła. Zostawił ja na samym początku naszego spotykania sie- ja nie wiedziałam ze jeszcze mieszkali razem i w sumie byli i nigdy nie weszłabym w taka relacje wiedząc o tym. Mowil o niej jak o byłej dziewczynie z która rozstał sie jakiś czas temu. Ja jestem jej zupełnym przeciwieństwem w pewnych kwestiach, tzn jestem melancholijna, średnio zaradna, aczkolwiek mam wielka pasje która jest moim dochodem, powiedziałabym ze jestem równie atrakcyjna ale mój brak pewności siebie kompletnie to zabija. W dodatku mam dziecko z poprzedniego związku i zero kontaktu z jego ojcem- patrz dziecko jest cały czas ze mną. Jesteśmy od trzech lat razem, mieszkamy razem od tylu samu. On przechodził mega ciężkie chwile ze mną, tzn depresje, rozprawy sądowe, moje przeprowadzki za praca, a teraz jeszcze i moja magisterkę. Powiem, ze jest strasznie kochany, ale fakt jest taki, ze panicznie boje sie tego ze i mnie zostawi za jakiś czas, wszak miał wczesniej dziewczynę której mu podobno wszyscy zazdrościli, a ja totalnie nie jestem takim typem. Czasami myśle, ze jest ze mną dlatego ze jak juz raz sie zadeklarował na ten cały event z nieswoim dzieckiem do dotrzymuje słowa i tyle, ale generalnie moze żałuje. Pytałam go o to wiele razy, ze nie musi czuć sie zobowiązany jesli juz nie chce ze mną byc, ale on twierdzi ze mnie kocha. I najbardziej nurtuje mnie to, ze mówił ze był ze swoją była dziewczyna bo mu w sumie nie przeszkadzała, ale jej nie kochał, troche go szantażowała podobno ze jak odejdzie to sie zabije, ale będąc z nią cały czas robił dla niej mega dużo-np zasponsorowała jej biznes pod koniec związku, kupił mieszkanie, mega drogi samochód itd (tak, miedzy innymi dlatego napisałam ze jest zaradna). Jakoś to wszystko mi sie do kupy nie składa, i jak twierdził ze jej nie kochał, a tyle od niego otrzymała,to sie zastanawiam z jakich niejasnych powodów ze mną jest? Tak mnie to meczy, ze czasami mam wrażenie ze sama niszczę ten związek żeby szybciej doprowadzić do rozpadu...

Gość gość
a skąd ty tak dokładnie wiesz co jej kupił i jaka ona jest ,te wszystkie cechy? dla mnie provo:-)

Gość Fawn
Wiem, bo wszyscy dookoła wiedza, to nie jakaś tajemnica. I żadna prowokacja, bo niby co miałabym prowokować?

Gość gość
Wiesz czego możesz się spodziewać? Że Ciebie zostawi i wroci do niej

Gość gość
Wiesz czego możesz się spodziewać? Że Ciebie zostawi i wroci do niej. Potrzebuje tylko odskoczni bo pewnie rutyna wkradla się w tamten związek.

Gość Fawn
Mi to tez przechodzi przez głowę, ze w końcu jednak do niej wróci, ale my jesteśmy juz od trzech lat razem, bardziej chodzi mi po głowie ze znajdzie kolejna. Ale ok, tak sie przecież dzieje, okazuje sie ze ludzie nie pasuja jednak do siebie i sie rozchodzą

Gość Princessinthesky
Gold digger to zaradna dziewczyna? Masakra

Gość gość
Mój facet z dnia na dzień zostawił swoją dziewczynę dla mnie. Mówił że jej nie kochał a był tam żeby miał uprane i ugotowane. Przez 7 lat z nią był. Z wygody. Może u ciebie jest tak samo