Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dałam mu szanse bo mamy dzieci chciał mieć kolejne dziecko ze mna a okazało się

Polecane posty

Gość gość

okazało się że ma 2 dzieci z innymi kobietami którym płaci alimenty! Czuje się potwornie głupia...byliśmy ze sobą parę miesięcy i zaszłam, powiedział że ze mną zostanie na zawsze i byliśmy ze sobie. Po porodzie, pare miesięcy póżniej zaszłam w 2 ciaże. W tym czasie okazało się że mnie zdradzał ale płakał, obiecywał poprawę i wybłagał że go przyjęłam. Po 2 porodzie chciałam odpocząć ale powiedział ze dziecko nas tylko wzmocni wiec zaczeliśmy się starać i jestem w 5 miesiącu. A tu jak grom z jasnego nieba...ona ma 2 dzieci z 2 różnymi kobietami, od 6 lat płąci im alimenty. Jak go skonfrontowałam to naskoczył na mnie że przeciez nie pytałam go nigdy o to i że o co mi chodzi, bo przeciez jest ze mna a tam placi tylko alimenty i nawet nie widuje sie ani z tymi kobietami ani z tymi dziecmi. Nie wiem co teraz.

Gość gość
Jak co teraz? Zaraz zostaniesz sama z trójka dzieci i będziesz miała wesoło. Ale tak to jest jak się bierze pierwszego lepszego i myśli, że ciąża będzie lekiem.

Gość gość
Nie wierze ze można być tak głupim jak autorka

Gość gość
Teraz to weź młotek kobieto i p*****lnij sie zdrowo w pusty łeb. Nienawidzisz siebie bardzo chyba,że pozwalasz innym tak Cię ponizac. Facet Cię zdradzal czy to dla Ciebie nic nie znaczy? Naprawdę zdecydowalas sie mieć dzieci z frajerem,który nie szanuje ich matki? Desperatka jesteś i to straszna. Szkoda mi dzieci,bo żyją u patusow.

Gość gość
mam nadzieję, że ciebie szmato tak samo potraktuje, tylko ,ze najgorsze, ze podatnicy musza utrzymywać taką idiotkę i jej bachory dając 500+, rodzinne itp. pomoc. PRECZ Z TAKĄ PATOLOGIĄ, WINNO SIĘ ICH UTYLIZOWAĆ.

Gość gość
Nie, no nie wierzę, że aż takie idiotki istnieją. Parę mcy związku - dziecko, ledwo z połogu wyszła kolejne dziecko - zdrada? Więc trzecie dziecko :D

Gość gość
Trudno uwierzyć że z ciebie taka pusta kobieta.Żal mi dzieci.

Gość gość
No i co z tego? Dziecko to żadna zbrodnia, przynajmniej o forsę się martwić nie musi, skoro tatuś jest z tych płacących.

Gość gość
Trudne sprawy........