Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie wykrecic z programu w tv? szef kaze mi w nim uczestniczyc

Polecane posty

Gość gość

Pracuje w sredniej firmie i w przyszlym tygodniu przyjedzie ekipa, ktora bedzie krecic program - cos na zasadzie jak zmienic zarzadzanie w firmie, po to bylo lepiej. Szaef kaze mi w nim uczestniczyc i brac aktywny udzial. Jak sie z tego wykrecic? Wiem, ze to nie na temat, ale jestem matka i czesto bywam na forum, stad prosba o rady.

Gość gość
Idź na opiekę :)

Gość gość
To raczej malo realne, bo program bedzie krecony przez dluzszy okres czasu.

Gość gość
Szef nie ma prawa zmusić cię do udziału w programie. Sama dziwię się tym ludziom, którzy zgadzają się np. na kuchenne rewolucje. Chodzi o personel, nie muszą tego robić. Powiedz szefowi, że chętnie przygotujesz materiał, jaki jest mu potrzebny, ale prezentacją niech się zajmie wynajęta aktorka, która będzie umiała to robić. W ostateczności na widok kamery możesz się jąkać.

Gość gość
Zmusic nie musi, ale moze postraszyc zwolnieniem.

Gość gość
a dlaczego nie chcesz brać w tym udziału ,co to za branża w której pracujesz.Chyba że chodzi ci o to aby znajomi się nie dowiedzieli gdzie pracujesz?

Gość gość
branza logistyczna, zle sie czuje przed kamera - czy to malo?

Gość gość
Powiedz ze nie chcesz aby Twoj wizerunek był w Tv , masz prawo nie chcieć aby kazdy mógł wiedzieć jak wyglądasz, gdzie pracujesz . Powiedz ze chcesz skorzystać z ochrony Twoich danych ze gdybys chciała pracować w mediach to byś wybrała inne zajęcia. Odmawiasz . Nie ma prawa zmuszać i z tego powodu np zwalniać z pracy.