Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak byłyście młode miałyście niekontrolowane orgazmy, a potem jakoś sie ułożyło?

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o to ze czesto problemem jest to ze przyjemnosc z łechtaczki nie zawsze sie układa jak sie tego chce :-( Mozna zauważyc pewny Paradoks, jak sie jest młodą to jakos to nie przeszkadzało i szybko sie dochodzi zato skurcze sa takie jakies dzikie.. Z wiekiem jednak problem jest dojscie do tego etapu, bo jakos nie osiaga sie maksymimum w kazdym czasie.. Ktoras to potrafi wyjasnic? podobno łechtaczka rozwija sie, powieksza z wiekiem i to moze cos zmieniac Do tego są tez pewne hormony wydzielane np. w zwiazku z ciąza i zmianami w ciele, moze to ma az takie znaczenie?

Gość gość
Bardzo żałuję że już nie mam. Czyli nadal grzeszę, bo chcę.

Gość gość
ale to chyba lepiej, bo niekontrolowane skurcze nie moga isc z wiekiem skoro łechtaczka nawet zmienia swoje ustawienia

Gość gość
Katole wymadlają nam choroby żeby wysiadły normalne zdrowe funkcje organizmu. Przeklinam was i waszego boga.

Gość gość
Orgazm zawsze można wywołać, najprzyjemniej za pomocą jakiegoś miłego samca homo sapiens 😠

Gość gość
A co ty tak o tej łechtaczce? Zboczony/a jesteś, czy jak? Odp******inuj się od moich miejsc intymnych ty świnio.

Gość gość
Wyspowiadaj się że pisałeś o łechtaczkach. Bez tego nie możesz iść do komunii, ty świntuchu katolicki.

Gość gość
U mnie to raczej jest na odwrót,pamiętam że kiedy byłam podlotkiem orgazm łechtaczkowy przychodził mi z trudnością,miałam z tym duży problem aby zaspokoić się samej,zajmowało mi to dużo czasu i raczej przynosiło ból niż przyjemność. Obecnie mam 40-lat i muszę przyznać że masturbacja przynosi mi wiele więcej rozkoszy niż wcześniej.

Gość gość
własnie, pytanie za 100 puntków jak to jest mozliwe? jedyne co sie zmienia to łęchtaczka z wiekiem rosnie, mogłaś miec ciąże i wpływ jakis hormonów i tyle? ale skad taka zmiana?

Gość gość
Ach tak, czyli to jest śledztwo kto był w ciąży 😠 Ja nie byłam, a jak masz przeciwne zdanie to życzę ci poronienia.

Gość gość
po ciązy innaczej podobno dziala lechtaczka.. wargi tez pobudzone maja inny kolor

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak orgazm łechtaczkowy czy pochwowy

Gość gość
Robi sie różne techniki czochrania bobra byleby tylko facetowi nie dać bzykać . Wy świnie jepane .

Gość gość
jakie techniki.. ? chodzi o to żeby miec orgazm kiedy sie tego CHCE.. a w przeciwienstwie do wczesniejszych pogladow nie wystarczy samo czochranie łechtaczki, chyba ze masz cale zycie 20 lat :-( bo wg tych linkow i doswiadczenia lechtaczka zmienia sie z samym juz wiekiem, wiec latwiej jest uzyskac korzystne hormony wspomagajace orgazm....