Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce usunac ciaze.

Polecane posty

Gość gość

Nie chcialam dziecka dalam sie namowic facetowi zle sie czuje w tej ciazy nie akceptuje jej.Nachodza mnie mysli by usunac a do slubu po prostu nie pojsc bo jesli dziecka nie urodze to po co mam zamaz wychodzic narzeczony bardzo pragnie slubu dziecka a ja dla niego zgodzilam sie na dziecko a on dla mnie zgodzil sie na ten slub ale ja dzieci nie lubie nie dam sobie rady nie czulam potrzeby rozmnozenia zrobilam cos wbrew sobie teraz zaluje.

Gość gość
Autorko , spokojnie , to hormony tak działają na Ciebie . Polubisz to dziecko całym sercem , zobaczysz jak się urodzi to będzie to największy Twój skarb. Ja też nigdy nie lubiłam dzieci ale kiedy urodziło się moje , walczę o nie jak lwica . I wiesz co , mimo że mam swoje dziecko nadal nie lubię obcych dzieci . Dobrze przemyśl tą decyzję bo nie dośc że aborcja to wyrok dla niewinnego stworzenia to dla Ciebie trauma na całe życie bo wyrzuty sumienia nie dadzą Ci o tym zapomnieć . Jeśłi już zdecydujesz że naprawdę nie chcesz tego dziecka to nie usuwaj ciąży lecz donoś do końca . Postaraj się o adopcję ze wskazaniem i oddaj dziecko w dobre ręce.

Gość gość
Jestem negatywnie nastawiona do wszystkiego za pochopne decyzje podjelam mam i znam lekarza ktory mi ciaze usunie juz jednej aborcji dokonalam bo facet wymusil seks

Gość gość
Może ten stn minie , skoro kochacie się z partnerem i on pragnie dziecka to i Ty tego dziecka zapragniesz , musisz tylko na spokojnie oswoić się z tą sytuacją . W którym miesiącu jesteś i ile masz lat ?

Gość gość
2 miesiac 34lata mam myslam ze slub i dziecko odmieni moje zycie ze bede szczesliwa ale sie mylilam nic mnie nie cieszy ani slub ani dziecko moze ja go nie kocham poznalam go przez internet.Chcialam byc szczesliwa a niejestem chyba sie wycofam i ze slubu i z urodzeniem tego dziecka

Gość gość
Dlaczego przez Twoje złe decyzje ma zginąć niewinne niczemu dziecko ? Oddaj je do adopcji , ktoś kto pragnie dzieci a nie może ich mieć bedzie je kochał całym sercem . Nie zabijaj tego dziecka mimo że podejmiesz decyzję o odwołaniu ślubu. Kto wie , czy gdy je urodzisz nie pokochasz i nie będziesz chciała już oddać nikomu . Autorko , masz 34 lata , jesteś sama , odwołasz ślub i nadal bedziesz sama . Mając dziecko już nigdy nie byłabys sama a poza tym usuwając kolejną ciążę możesz już nigdy więcej nie móc mieć dzieci a co bedzie gdy obudzi się w Tobie instynkt macierzyński ? Ja bym na Twoim miejscu nie kierowała się obecnymi pomysłami ale na spokojnie zastanowiła się nad swoją przyszłością i na tym poczętym w sobie dziecku. To jest Twoje życie i /twoja decyzja ale pomyśl czy za kilka lat nie bedziesz tego żałować ? Czy tak łato przejdziesz do porządku dziennego po zabiciu i wydarciu na siłę z Ciebie tego dziecka ? Nie rób niczego pochopnie by potem nie żałować bo czasu juz nie da się cofnąć .

Gość gość
To usuwaj i już problemie prezerwatywy kupuj

Gość gość
Wiem ze czasu nie da sie cofnac ale wszyscy mi gratulowali ciazy a ja sie nie cieszylam i nie ciesze.Chcialam kogos po prostu tylko miec by nie czuc sie taka samotna bo ze mna nawet nikt nie rozmawia zawsze bylam nielubiana nie kochana i chcialam byc kochana szczesliwa ale ja nie czuje wsparcia od faceta z ktorym mam byc a facet chce dziecka i slubu ze mna to cos nie tak jezeli do slubu nie dojdzie to i dziecka nie urodze takie mam podejscie NIe wierze w to ze zaraz wszyscy sie rzuca na jakies porzucone niemowle w szpitalu jest duzo dzieci niekochanych i latami czekaja na adopcje mysle ze facetowi chodzi o to zeby dostac mnostwo kasy na slub zeby mogl kase dolozyc do budowy domu

Gość gość
Adopcja ze wskazaniem jest to coś innego niż zwykła adopcja bo dziecko zabierane jest od razu ze szpitala a nie z domu dziecka gdzie na zabranie czeka się czasem lata . Jeśli nie jesteś tego faceta pewna to masz rację że nie warto brać ślubu . zaproponuj mu związek bez ślubu z dzieckiem , zobaczysz jak zareaguje . Jeśli chodzi o to co napisałaś że chciałaś wziąć ślub by nie być samotną to myślę że to dziecko które w tobie rośnie jest dobrem dzięki któremu już nigdy nie będziesz samotna. Masz jakąś rodzinę która by ci pomogła w razie gdybyś sama została sama z dzieckiem ?

Gość gość
Le tam rodzice moi sa po rozwodzie z ojcem nie mam kontaktu.Na swiecie mam tylko matke i siostre i nikogo wiecej.Nie chce zostac samotna matka to juz wole usunac i po problemie chcialam szczescia a sobie pogorszylam.Zostalo mi malo czasu do 12 tyg musze zdecydowac czy usunac ciaze a do tego slubu po prostu nie pojsc i tyle.Dziecko potrzebuje ojca i matki nie zgodze sie na samotne macierzynstwo.Od zawsze mnie nic nie cieszylo myslalam ze slub dziecko bedzie mnie cieszylo a tu nic.Nigdy nie mialam znajomych przyjaciol kolezanek chcialam zmienic swoje zycie no i zmienilam na gorzej chyba