Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do introwertyków

Polecane posty

Gość gość

Czy ludzie w pracy wypominają wam,że jesteście nieśmiali i mało mówicie? Niedawno zaczęłam nową pracę i od trzech tygodni niektórzy współpracownicy mi zwracają na to uwagę i z lekka już zaczyna mnie to wkurzać. Dotychczas w innych miejscach pracy nie miałam takiej sytuacji.

Gość gość
jeśli ktoś nie akceptuje mnie takiego jaki jestem to nie zależy mi by mu się przypodobać

Gość gość
Bo to trafiles/as pewnie na jakichs wiochmenów z remizy, vixowiczów, prostych ludzi. Tez mam w grupie ten sam problem. Jedyne co mozesz zrobic, to olac to, nie probowac im wchodzic w dóópe i być sobą

Gość gość
autorko tematu, jesteś nieśmiała ale w łóżku jesteś gorąca

Gość gość
Zazdroszczę :D Mnie wyrzucili z pracy, bo jestem ekstrawertykiem :O

Gość gość
Bedziesz miala ciezko wsrod takich ludzi w pracy gdyz zaczna uwazac cie za dziwaka i odludka,moga zaczac spiskowac przeciw tobie,moze nawet bedziesz musiala odejsc.Trzeba robic swoje,byc soba a na dalsze losy nie masz zbytnio wplywu.To ze ktos jest osobowoscia intro nie znaczy ze jest niesmialy.

Gość gość
Właśnie zmusiło mnie to do szukania czegoś innego. Teraz pracuję w domu z ludźmi z autyzmem i praca polega na gadaniu o bzdetach ze współpracownikami, bo samych obowiązków jest mało. Nie jestem nieśmiała w sensie dzwonienia, załatwiania spraw w urzędach. Ale naciskają na mnie, zagadują,żeby mnie rozruszać, co powoduje odwrotny skutek. Przekichane :(