Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rywalizacja o faceta

Polecane posty

Gość gość
O żadnego, nawet całkiem ze złota faceta, nie walczy się. Miłości nie można przekupić, wymusić (a to jest walka), osiągnąć podstępem. Miłość bowiem jest, albo jej nie ma. I nic na to nie poradzicie, żałośni, wyprani z myślenia, ludzie :O

Gość gość
www.wrozkabonita.wizytowka.pl - Tarot, wróżby, progoza na przyszłośc, rozkłady partnerskie, biznesowe, zdrowotne, finansowe, trudne wybory, zakręty życiowe, długi i rozprawy sądowe.Rytuały miłosne,powrót partnera,blokada na kochanke, oczyszczanie aury, odnajdywanie zaginionych rzeczy i zwierząt. Zapraszam

Gość gość
Ale co rozumiecie przez walczy o niego? Robi tej drugiej świństwa, obrzuca ją błotem, błaga przyjdź zrobię bardzo dobry obiad, taki jak lubię, kupie piwo, które lubisz, jak przyjdzie obdarza komplementami itd. Czy to taka walka? No dobrze i wtedy co? On zapomina o tej, którą kocha?

Gość gość
Może mu zależeć na obu, ale gdy musi wybrać, to wybiera tę, która okazuje, jak bardzo jej zależy. Proste.

Gość gość
Dobra, wybiera tą, która okazuje, że zależy. To po co pisze do mnie, że mnie kocha, rano wpisuje się moim koleżankom na face, po czym po południu idzie do niej i ona na swoim face zamieszcza kwiaty i czekoladki, które od niego dostała, oraz relacje gdzie są i jacy szczęśliwi.

Gość gość
14.39 a jakie to szczęście być z mężczyzną, który nie jest z nami szczęśliwy a jest mu tylko wygodnie? Z mężczyzną, który marzy o innej kobiecie, myśli o niej? Dla czekoladek i kwiatów? I seksui kasy?

Gość gość
gość dziś Może mu zależeć na obu (...) Na kilku innych też pewnie tak zależeć mu może. Dla takich facetów tylko stado kóz.. pochyłych :O

Gość gość
Nie dociera do Ciebie że to zwykły gnoj który leci na dwa fronty, nie potrafi dochodach wiernosci? Ciebie mami, jej pewnie też ściemnia że ja kocha i dzięki temu ma ******ie u jednej i drugiej. Zacznij sie szanować i olej go po całości. Nie wiem jak można się godzić na bycie ta druga, kobieta która zna swoją wartość nawet nie zastanawiałaby się, nie rozkminiala tylko pokazałaby palantowi drzwi i już nigdy się do niego nie odezwała.

Gość gość
Taki facet zmienia zdanie tak często jak mu wygodnie.Nie może być z tą, którą kocha, więc jest z tą, która o niego zabiega, ale nieustannie myśli o tamtej, nawet w towarzystwie tej, z którą jest i jej rodziny, boi się kontaktu z kobietą, którą kocha, więc stara się ją przekonać ją o braku swego uczucia, ale to nic nie da, bo siebie nie okłamie a o to w sumie chodzi, spowoduje tylko u siebie frustracje i wszystko to co ona niesie, nie będzie szczęśliwy ani zadowolony, satysfakcja z seksu będzie coraz krótsza a ta, która mu ją zapewniała stanie mu się obojętna.

Gość gość
Do 15:33] Zgadzam się. Nie Chciałabym być z facetem, który jest ze mna bo z tamtą nie może. Ale może jest tak, że to na tamtej mu zależy. I ok. jakoś bym się pogodziła. Tylko po co mu ten cały cyrk ze mną? Chce się zemścić, chce, żebym wiedziała, że jest z nią? No ją, że chce żebym wiedziala to jeszcze rozumiem, ona tryumfuje. Ale o co mu kaman?

Gość gość
Niedojrzałe podejście do życia, związku, miłości. Nikt nie triumfuje, gdy nie jesteśmy z tą osobą, którą kochamy, życie to nie zawody, on będzie nieszczęśliwy, bo nie jest z tą, którą kocha , ta z którą mieszka cały czas będzie czuła się zagrożona, bo będzie czuła, że on nie jest z nią mimo obecności przy niej, ta kochana też nie będzie w pełni szczęśliwa bez niego.

Gość gość
Ile jeszcze autorko będziesz to analizować? Miej szacunek do siebie i zerknij z tym frajerem raz na zawsze! Chyba że jesteś taka desperatka że będziesz zabiegać o niego, pokazywać mu jaka to,, lepsza" jesteś od tamtej. Jasne, wydłubcie sobie oczy nawzajem, walczcie, a na końcu frajer obie oleje i znajdzie trzecia, bo to zdradziecki, niestabilny gnojek.

Gość gość
Nie jestem autorką wątku, nie rywalizuję o mężczyznę, bo uważam to za poniżej mej godności. Mój post jest z 16.29.

Gość gość
Jeszcze trochę porozkminiam. właśnie dostałam smsa od niego, że zabezpiecza działkę przed zimą i od jutra jest wolny sercowo i biznesowo. I co to ma znaczyć? Oszaleć można. On tam jest z nią, bo ona wstawia zdjęcia.

Gość gość
Do Może i masz rację, próbowałam tak zrobić, ale nie mogę, nie mogę

Gość gość
Jak nie możesz to cierp kolejne miesiące, widać jesteś masochistka. I to bez godności. Brawo, gratuluję,, rozumku". Godz się na wszystko bo,, go kochasz ", tyle że on Cie nie kocha i manipuluje wami obiema świetnie się przy tym bawiąc, r... A obydwie. Ile tu już takich idiotek było... Jesteś jedną z nich

Gość gość
Lale tutaj wszystkie takie przemądrzałe, każą dziewczynie zostawić chłopaka i nic nie robić. Tyle że ona jest zakochana i nie chce się rozstawać. Niech walczy o swoje szczęście.

Gość gość
O tych gnojów nie warto rywalizować i się ponizac!

Gość gość
Nie ma nic bardziej żałosnego niż kobieta latająca za facetem i walcząca o niego z inną.

Gość gość
Nie ma nic bardziej żałosnego niż facet latający za kobietą i walczący o nią z innym.

Gość gość
Dla sfrustrowanego faceta z małymi jajami który krzywo pojmuje zagadnienie równouprawnienie i nim usprawiedliwia swoją indolencje w tematach damsko męskich z pewnością...

Gość gość
Bo kobieta to niby nie żałosna? Idź babo na terapię i zajmij się swoim problemem z mężczyznami bo twój pseudo feminizm jest żałosny. Żebyś jeszcze mogła rzeczywiście rozdawać karty i mówić nam co mamy robić ale nie będzie taki psychol obrażał całej płci.

Gość gość
Indolencja to jedyne trudne słowo jakie znasz? Popisujesz się nim nieudolnie już któryś raz. Na przyszłość. Nie wciskaj go na siłę w kontekst z doopy bo to nie robi z ciebie intelektualistki. Wręcz przeciwnie. Ty masz oczekiwania wobec mężczyzn. :D

Gość gość
Ja o podpisywaniu to i ty teraz. Zawsze tak naśladujesz? Psychotyczka to zaś twoje ulubione słowo?

Gość gość
Haha. Szkoda że właśnie ja to napisałem pierwszy idiotko. Jaka ty jesteś głupia :D Żebyś chociaż była inteligentna przy tej swojej podłości. A tak to tylko brzydzisz śmieciu. Psychoza to twoja diagnoza i lubienie nie ma tu nic do rzeczy. Takich oczywistości też nie łapiesz?

Gość gość
a gdzie on pisal cos o podpisywaniu xD ? juz raczki lataja w forumowej nerwicy?

Gość gość
02:14 Ona jest już tak rozstrzęsiona w paranoi że nie panuje nad klawiaturą :D Zawsze tak ma jak zacznie się kłócić. Nic tu po nas. Zostawmy psycholkę samą sobie. Nie warto.