Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszy mnie moja kuzynka i jej babcia.

Polecane posty

Gość gość
A zaprosiła Was do siebie?

Gość gość
Jak zwykle tylko jedna, czy dwie osoby zrozumiały o co autorce chodzi, a reszta ją zjechała. Babcia kłamie, a przecież każdą z was drażni wypowiadane do was kłamstwo, prawda? To o co wam chodzi?

Gość gość
Właśnie o to mi chodzi ! Dlaczego tak trudno przyznać się ze cos jest nie tak w rodzinie ? Że wnuczce nie trafił sie mąż? Nie zaprosiła nas do siebie, ale dzisiaj byliśmy wszyscy na spacerze i kawie. Później idziemy na obiad i dostaliśmy zaproszenie na drinka do klubu męża kuzynki. Aż czud że mąż kuzynki nie zostawił ich oraz poszedł z nami na spacer

Gość gość
Nie zostawił bo miał wolne

Gość gość
Wczoraj byla sobota pewnie też miał wolne.

Gość gość
"Babcia kłamie, a przecież każdą z was drażni wypowiadane do was kłamstwo, prawda? To o co wam chodzi? " O nędzne prowokacje życiowego nieudacznika.

Gość gość
Sobota miał wolne? . Głupia jesteś czy udajesz?sama piszesz, że jest właścicielem klubu. To piątek i sobota maja najwięcej pracy wtedy. Ludzie się bawią w weekendy. Szkoda słów na ciebie zresztą to jest PROWO

Gość gość
Ale kluby czynne są wieczorem a one były same cały dzień dopiero o 18 przyjechał.

Gość gość
Myślę ,że powinnaś sie zająć swoim życiem. Jeśli masz je takie nudne to żyjesz życiem innych i ich obgadujesz. Co cie to obchodzi jakkto chodzi ubrany itd? Dopóki krzywdy nikomu nie robi to tylko jego sprawa.

Gość gość
Też uważam, że to prowo tej samej osoby co pisze o sekretarce. I chyba jeszcze coś widziałam równie głupawe. Dziewczyno - nie szkoda Tobie zycia na takie bzdety? Serio nie masz nic do roboty? Bo nawet w tych prowokacjach wysilić się nie umiesz, piszesz sztampowo a połowa postów w danym temacie jest Twoja.

Gość gość
12.01 I ten wpis pokazuje.,ze pisze ta sama prowokatorka co od tematów z sekretarka. Żeby tylko podnieść temat i swoja głupota i wpisem na przekór ciśnienie, i wtedy ludzie odpisują, bo aż krew się gotuje na taką ciemnote. Nie odpisujecie prowokatorce.

Gość gość
Taki super mąż i tata a facet nie wygląda nawet poważnie, nie robi powaznych rzeczy. Co to za zawód choreograf ? Prowadzi sobie klub pewnie bawi sie tam świetnie. Zycie to nie zabawa. Moj narzeczony studiuje informatyke, a on pewnie nawet wykształcenia nie ma, mój narzeczony potrafi się ubrać elegancko i stosownie a maz kuzynki przyszedł na rodzinne spotkanie w spotkaniach poplamionych farbą. Tak wiem że takie kupił. Do tego biała koszula z podwinietymi rękawami. Żona w sukience, zresztą piękna luźna, ukryła co miała ukryć, córka w sukieneczce a on ? Spodziewałam się zupelnie innego faceta.

Gość gość
Inny kraj inna moda. Tam jest wszystko na luzie bez spiny.

Gość gość
Idź się leczyć psycholko. Rodzinne spotkanie to nie wesele, że się trzeba wystroić jak stróż w Boże ciało. Mój mąż wstaje do naszego dziecka z rana w weekendy, a ja sobie śpię do 9. Często jeżdżę sama do rodziców jak mąż jest w pracy bo nie chce mi się siedzieć samej w domu, mąż nas tylko odbiera. A mój teść ma 49 lat i chodzi w spodniach z dziurami i trampkach, bo kto mu zabroni?

Gość gość
No właśnie jak jest w pracy... Babcia kuzynki przedstawiła go jako idealnego tate który robi wszystko przy dziecku, chodzi na spacery z małą żeby kuzynka mogła odpocząć. Przyjezdzmy a tu kuzynka sama z dzieckiem.

Gość gość
Moj narzeczony studiuje informatyke, a on pewnie nawet wykształcenia nie ma, mój narzeczony potrafi się ubrać elegancko i stosownie a maz kuzynki przyszedł na rodzinne spotkanie w spotkaniach poplamionych farbą. x Ha ha ha. *0% Informatyków nie ubiera się stosownie. Od 10 lat pracuje w IT i na palcach jednej ręki mogę policzyć tych, którzy się są w stenie wbić w jakiś strój formalny. Reszta ma zupełnie inny styl .

Gość gośćmen
Genialne :) Dawno się tak nie pośmiałem D) Pisz kobieto, błagam pisz więcej :)

Gość gość
Widzisz a moj narzeczony potrafi ubrać się stosownie do okazji i na dzisiejszy rodzinny dzień założył marynarkę.

Gość gość
Prowo i jak sprawdzicie sobie ip to 2/ 3 wypoowiedzi to sama autorka podbija

Gość gość
No i co z ta marynarka? Ma taki a nie inny styl, tamten ma inny i w czym problem? Boli cię dupa z tego powodu czy jak? 12:52, niedziela a ty ze swoim wspaniałym narzeczonym w marynarce u rodziny i na kfae siedzisz. Odpowiem ci na pytanie który facet wstanie o 6 do dziecka - dobry facet, tata, mąz.

Gość gość
Dobry tata, mąż zostawi rodzinę na cały dzień?

Gość gość
Mój dzisiaj wstał po 5 do syna, a ja sobie spałam do 8.20, młody był już nakarmiony, przebrany i przewinięty dwa razy ;) A żeby było śmieszniej zaraz się pakuje i jadę do siostry sama z synem, bo mąż chce popracować przy kompie w spokoju. I co autorko, mój mąż według Ciebie to też zły ojciec i mąż?

Gość gość
Po za tym spodziewałam się innego faceta. Ta dziewczynka ma dopiero 3 tygodnie. To jest małżeństwo, kuzynka po cesarce i ciągle z dzieckiem sama. Według mojej cioci kzynka wyszła za fantastycznego mężczyznę, wykształconego, inteligentnego z poczuciem humoru. Natomiast ja poznaje człowieka który nie ma prawdziwego zawodu, zostawia rodzinę na cały wolny dzień i wybywa nie wiadomo gdzie. Ubrany jak nastolatek.

Gość gość
Jedyne co sie zgadza to śliczne i spokojne dziecko.

Gość gość
Każdy moze być ojcem ale nie każdy tatą

Gość gość
Na podstawie jednego dnia oceniasz faceta? Serio?

Gość gość
A na jakiej podstawie mam go oceniac ?

Gość gość
Autorko, mój mąż zostawia nas na całe tygodnie samych bo taką ma pracę. Jest w domu dwa tygodnie, a potem dwa tygodnie go nie ma. A jest cudownym ojcem i mężem. Za nasze dzieci wskoczyłby w ogień. Ale czasem jak jest akurat te 2 tygodnie w domu i tak spędzamy czas osobno. Ostatnio np. był na wieczorze kawalerskim swojego kuzyna, wyszedł z domu o 15 w sobotę i wrócił w niedzielę koło południa. Jeden dzień o niczym nie świadczy.

Gość gość
W ogóle go nie oceniaj, bo go nie znasz. Zajmij się swoim życiem, a nie życiem innych.

Gość gość
Dzisiaj nawet dziecka nie wziął żeby przewinąć. Jedynie wózek prowadził, nakarmił, ponosił. A to nie świadczy o dobrym tacie