Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszy mnie moja kuzynka i jej babcia.

Polecane posty

Gość gość
dodam do oprzedniczek, szczerze radzę BIERZ POŁOWĘ.

Gość gość
Autorko, widze ze na sile probujesz sie pocieszyc, ze kuzynka wcale nie ma takiego udanego zycia, bardzo wredna z ciebie istotka:) zmartwie cie, jak dla mnie to kuzynka ma calkiem przyjemnego meza (tak wynika z opisu) ubiera sie normalnie, karmi dziecko, odebral ich od rodzicow... W dodatku dziewczyna ma wsparcie w rodzicach, dziadek chetnie wyszedl na spacer, zajeli sie dzieckiem, zeby mogla sobie odsapnac i w spokoju zrobic zakupy, nie wiem czemu mialby maz to robic, moze ona to lubi po prostu... Bardzo fajnie jej sie zyje i ciebie szlag trafil hehe. Chyba ze to takie glupkowate prowo...

Gość gość
Moze musiał być w pracy?

Gość gość
Nie próbuje sie pocieszyć bo nie mam czym. W sobota powinna być dla rodziny, a ona siedziała cały dzień sama u rodziców. Kuzynka jest po cesarce nie powinna latać po sklepach i dźwigać zakupów, on nawet jej nie przywiózł tylko sama przyjechała swoim autem.

Gość gość
"Tutaj z 20% tematów jest w tym stylu, najpierw ciężko bełkot zrozumieć, a jak już człowiek zrozumie to jest w szoku, że takie głupoty można mieć w głowie. " Hahaha śmiesznie to napisałaś, ale z drugiej strony wy przecież uwielbiacie takie tematy :D Kafeteria to takie Życie na gorąco albo Ukryta prawda

Gość gość
No własnie sobota jest dla rodziny.. czy posiadanie męża wyklucza chodzenie na spacery z własnym ojcem? :O po ślubie ojciec przestaje należeć do rodziny, córka wyrzeka się rodziców? :O ja p*****le, jestes nienormalna

Gość gość
Ale on nawet nie przyjechał na obiad, przyjechał dopiero o 18. Idealny ojciec tak się zachowuje? Dziecko potrzebuje taty, a co on robił w tym czasie ?

Gość gość
Może odsypiał, nie pomyślałaś o tym? :O skoro ma własny klub i organizuje imprezy to pracuje głównie w nocy, żeby tych imprez dopilnować, a wczoraj był piątek. Pewnie facet wrócił do domu nad ranem, poszedł spać, a kuzynka pojechała do rodziców, zeby mógł odpocząć w spokoju. Po południu jak facet się obudził to pojechał po kuzynkę do rodziców. Czy po ślubie nie można już spędzać czasu z rodzicami samotnie, bez męża? :O serio tak uważasz? nie wyobrażam sobie osobiście nie mieć możliwości spędzania czasu z rodzicami tylko we trójkę, beż faceta :O

Gość gość
Nie odsypiał bo rozmawiała z mamą, że wyspała się, bo jej mąż wstał do dziecka o 6, a ona mogła wyspać się. Więc był w domu.

Gość gość
Pewnie pracowal, dla wielu ludzi to jednak niedziela jest dla tej najblizszej rodziny. A moze mial cos jeszcze innego. A twoj mąż poswieca ci kazda wolna chwile? Sorry, ale podtrzymuje, jestes wredna i zazdrosna, nieladnie. A to ze jest po cesarce nie znaczy ze nie moze wyjsc na spacer czy do marketu, pewnie dobrze sie czuje, jakby nie chciala to by na te zakupy nie jechala. A juz ze swoim samochodem przyjechala to naprawdę... Ty pewnie nie masz swojego to cie zabolalo. Fakt, ja lubie takie zyciowe tematy, szkoda, ze wiekszosc to prowokacje, ale czasem i tak fajnie poczytac takie glupoty. A znam takich ludzi jak autorka co sie czepiaja p*****l, jeszcze doloza swoje 3 grosze, byleby udowodnic sobie i innym ze ktos jest głupi i ma nieudane zycie. Byleby obgadac, zeby przypadkiem nie wyszlo że ktos ma lepiej. Nie lubie takich ludzi, ogolnie plotkar nie lubie.

Gość gość
21:38 i jak to ulsyszalas to juz cie kompletnie szlag trafil co:) ?

Gość gość
Nie trafił, mówić sobie może. Który facet wtsanie do dziecka o 6 rano ? Z narzeczonym spędzamy każdą wolną chwilę. Wyobrazilam sobie to calkiem inaczej, a tu wpada taki 30 letni nastolatek. Jej babcia opowiadała o nim jaki to jest fajny, cudowny a nawet soboty nie potrafi spędzić z rodziną.

Gość gość
Idealny tata który nie spędza czasu z dzieckiem.

Gość gość
Tak tak. Z narzeczonym? Ile jestescie ze soba? Macie dzieci? Mieszkacie razem? Wiekszosc ludzi jednak potrzebuje czasem pobyc oddzielnie, porobic cos swojego, odpoczac, nawet spotkac sie ze swoimi znajomymi czy z rodzicami i nie ma w tym nic zlego, jest to nawet zdrowe. Aha no i jak wyobrazasz sobie trzydziestolatka, jak powinien byc ubrany? Ile masz lat?

Gość gość
24, jesteśmy razem 3 lata, nie mieszkamy razem, nie mamy dzieci. 30 latek powinien wyglądać chociaż troszeczkę poważnie, jak przystało na jego wiek i robić coś poważnego. A on bawi sie w klub i choreografoe.

Gość gość
Moj maz wstaje do dziecka o 6 rano. A ja spie z drugim np do 8. Tata jest swietnym mimo, ze zdarza nam sie spedzac czas wolny osobno, np ja biore dzieci do mamy a on sobie spokojnie dlubie przy sprzecie w domu. Nie widze zwiazku...

Gość gość
Autorka pewnie nikogo nie ma. W koncu jak ktos jest w szczesliwym zwiazku to nie analizuje z taka obsesja zycia innej osoby. Wiec z tej samotnosci musi sie wyzyc

Gość gość
ty jepnieta jestes :-( nie masz jakich innych problemow?

Gość gość
Przygotowalam się na zobaczenie kuzynki w pełnym makijażu, wyspanej, a jej męża eleganckiego biznesmena zajmującego się dzieckiem, a co zobaczyłam kuzynke latająca na zakupy bo nawet tego nie zrobił jej mąż, siedziaca całą sobotę samą z dzieckiem, a przecież ma męża, tatuś nie xhce spędzić czasu z dzieckiem ?

Gość gość
Myslalam ze jestes mlodsza, skoro 30 latek to dla ciebie starszy pan, ktoremu nie przystoi sie ubrac na luzie. Co to w ogole za myslenie. Widac, ze nie mieszkacie razem ani nie macie dzieci, zycie kiedys zweryfikuje twoje myslenie, bo narazie jest jeszcze dosyc niedojrzale, jesli ty tak na serio. Nie da sie poswiecic kazdej wolnej chwili zonie/mezowi i dziecku. Wy tez nie poswiecacie sobie kazdej wolnej chwili. W koncu rozchodzicie sie do domow i kazdy ma czas jeszcze dla siebie. Zobaczysz jak dorosniesz. Albo jej zazdroscisz i tyle. Albo to naprawde glupi wymyslony temat.

Gość gość
Nie starszy Pan, ale już nie chłopak tylko mężczyzna. Jakby przyjechał do Polski tak ubrany to każdy pomyslalby ze ma inną orietacje. To nie jest ubranie na luzie. Ona byla z dzieckiem sama cały dzień. Idealny tata prędzej zabrał by dziecko żeby mama odpoecza niż zostawilby ją samą z dzieckiem.

Gość gość
ale co to ciebie moze obchodzic jak ludzie spedzaja wolny czas, jak siw ubieraja? ty normalana jestes?

Gość gość
Tu tylko chodzi o to ze to co powiedziała jej babcia minęło się z rzeczywistością.

Gość gość
Ale masz problem. Nie byla sama, a z rodzicami, ktorzy tez pewnie chca widywac wnuka. A idealny tata tez czasem potrzebuje dnia odpoczynku. Nikt nie moze byc na pelnych obrotach codziennie, w kazdej chwili. Widocznie kuzynce to pasuje, wiec nie wymyslaj. A jak skonczysz 30 to rozumiem, ze zalozysz garsonke, zeby kazdy widzial ze jestes kobieta a nie dziewczyna? Raczej nie wszyscy w Polsce wzieliby go za geja, podejrzewam, ze jestes z malej miejscowosci, bo w wiekszych miastach sie tak ani nie przezywa cudzego zycia ani nie mysli. Aha i moj ma 31,wiekszosc naszych znajomych jest po lub pod 30, ja mam 28 i dla mnie to dalej sa dziewczyny i chlopaki... A meza znam od 10 lat i caly czes ubiera sie podobnie. A gdybys zobaczyla naszego przyjaciela jak sie ubiera w wieku 32 to bys dopiero byla oburzona:)

Gość gość
Garsonka jest dla babci a nie kobiety w wieku 30 lat. Odpoczynek od żony i dziecka ? A mamie odpoczynek nie należy sie ? To ona jest po porodzie, to ona siedzi z dzieckiem.

Gość gość
No to pojechala odpoczac do rodzicow, czego ty nie rozumiesz? A skad masz w ogole pewnosc ze on nie byl w pracy? A jesli ona karmi piersia to i tak z tym dzieckiem musi byc praktycznie caly czas. Napisz mi prosze jak powinni sie ubierac ludzie po 30:/ ja tez nosze jeansy, t-shirty i trampki... Poza tym dlaczego oceniasz to jakim jest mezem i ojcem po jego ubiorze?

Gość gość
Nie wiem czy był w pracy, ale raczej nie, bo co miałby robić w klubie w dzień ? Nie karmi piersią. Normalnie, elegancko z pewnym wyczuciem.

Gość gość
Przeczytałam cały temat. To jest prowo pani sekretarki. Laska pisze dokładnie jak ona. Taka puskowka i jej odpowiedzi co chwila, byleby tylko zamieszać. Przeczytajcie w całości, zobaczycie, że to ta sama prowokatorka, co wymyśliła sekretarka. Nie odpisujecie jej.

Gość gość
Rzadko pisze na tym forum, nie wiem o co chodzi z sekretarka.