Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak miłości

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mam na imię Natalia mam 24 lata . Od roku męczę się w związku z partnerem dość starszym z którym mam dwójkę dzieci . Ok jestem z nim od 2012 roku wszystko ładnie pięknie do kiedy nie zmienił miejsca pracy i otoczenia w 2016 roku . Zaczeły się wyjazdy z pracy pod pretekstem że musi coś załatwić to tamto , oczywiście wyłącza telefon , lub nie odbiera . Swoją drogą w domu zaczął zachowywać się dziwnie zero pocałunków , zero pieszczot , zero seksu bo albo sie zle czuje , albo jest zmęczony . Ja siedze praktycznie cały czas w domu sama zajmuję się dziećmi a on nawet zabrania mi raz na tydzień wyjść gdzieś do koleżanki wtedy wpada w niego furia . Już nie wiem co myśleć i co sądzić o tym wszystkim , zaczynam sobie z tym rady nie dawać psychicznie. Może ktoś znalazł by jakiś powód jego zachowania i pomógł mi coś z tym zrobić .

Gość gość
nic z tym nie rób tylko jak najszybciej uciekaj od tego frajera

Gość gość
Jak chcesz wiedziec , co w tej sytuacji zrobić, chcesz wytłumaczenia obiektywnego tego co się dzieje, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Sam sie szmaci na wyjazdach, a ty zahukana nawet do koleżanki wyjść nie możesz??!! Noobw niezłe bagno sie wpieprzylas, a tak swoją droga 24 lata i juz dwójka dzieci do tego z kimś takim?? Moja córka jest z Twojego wieku i nawet nie myśli o dzieciach, a jest z chłopakiem juz wiele lat. Skończyła studia i bierze sie za prace zawodowa, tak, żeby mieć przyszłość.

Gość gość
13.57 dokładnie, pewnie nie chce czułości i seksu bo ma ten seks u innej lub innych, gdy jest z dala od domu. Uciekaj od niego

Gość gość
znalazl sobie inna.

Gość gość
1) Do wróżki wole nie pisać bo nie wierzę w takie rzeczy . 2) Tak mam dwójkę dzieci a to takie dziwne ?? Pierwsze urodziłam w wieku 20 a drugie w wieku 22 . I to nie była wpadka . 3) Właśnie mam podejrzenia że się z kimś spotyka wszędzie usuwa wiadomości , telefon na kod , ale nie było sytuacji by on gdzieś musiał wyjść zadzwonić czy odebrać . 4) Najśmieszniejsze to jak chce pogadać poważnie unika rozmów bo twierdzi że ja wymyślam lub gadam głupoty , jak pytałam się czy kogoś ma to nerwowo mówi że Nie .

Gość gość
No to na 99% że kogoś ma. Chroń siebie i dzieci i uciekaj