Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzaczyniezdradza

Zerwać z nim czy nie?

Polecane posty

Gość zdradzaczyniezdradza

Jestem z moim chłopakiem już długo, bo ponad 3 lata.... wspominał nawet coś o zaręczynach. Tylko, że niedawno zdałam sobie sprawę, że przestałam mu ufać. Nie mam ochoty się z nim kochać, a im częściej będę odmawiać seksu to zacznie się psuć... tylko, że dowiedziałam się, że ma dwa konta na fejsie. I spytałam o to drugie, powiedział, że to niby z kolegą tak obydwoje założyli. Dziwne. Spytałam czy mi je pokaże albo doda mnie tam do znajomych, odpowiedział, że "nie mam takiego obowiązku". Boję się, że może go używac do.... zdradzania mnie? Sama nie wiem. Zachowuje się tak samo jak zawsze, nie zauważyłam różnicy. :/

Gość baby głupie idiotki
zerwij bez tłumaczenia się, ale tego nie zrobisz bo jesteś durna baba i myślisz że się zmieni, a jak zdradzi to mu wybaczysz, bla bla, wy wszystkie jesteście identyczne, durne jak lewy kalosz, nawet jak wam tłucze ryja to z nim siedzicie, może wy to lubicie, trudno to zrozumieć, przykre i żałosne

Gość gość
Bo najważniejsze to mieć faceta. Chociaż jest gnojem, durniem, lata na baby. Ale ma faceta i z nim mieszka.

Gość znawca suk
babom ciężko zerwać bo wtedy muszą się przyznać do złego wyboru i ponieść porażke, a one uważają się za idealne i że błędów nie robią i tu cała magika logiki durnej baby, wolą kisić się w hoojowym związku nawet gdy jest fizycznie toksyczny niż przyznać swój hoojowy wybór, co za umysłowe prymitywy

Gość wyprane babskie mózgi
gość dziś badboy najlepszy, łobuz kocha najmocniej, szczególnie jak leje durną babe po ryju i łamie jej kości, one są chyba sadomasochistki, lubią ból w każdej postaci, chyba są uzależnione od bólu i go potrzebują jak powietrze

Gość gość
gość dziś musi z nim mieszkać bo innaczej musiałaby wracać do rodziców a to obciach jak hooj, więc zaciska zęby i daje się prać po mordzie z nadzieją że może się do tego przyzwyczaji bo w sumie to nie takie złe, baby.... co za pustaki

Gość gość
i co pewnie temat zaręczyn ucichł ? ewidentnie szuka sobie kogoś. jak nie ty z nim to on zerwie z tobą

Gość stare panny bez wyboru
Kobiety..... brak rozumu, brak logiki, nic dziwnego że tyle ich "pracuje" w burdelach za worki na sperme, a reszta w większości jak są bez faceta to mieszkają z rodzicami, bo samych nawet na wynajem kawalerki nie stać nawet z ich magistrami, przykre realia samic homo sapiens

Gość gość
zerwać natychmiast!

Gość gość
nie zerwie bo to by była porażka której nie chce przyjąć

Gość gość
każdy facet zdradza i gra na kilka frontów. nie masz po co go rzucać bo możesz trafić na kogoś gorszego. z drugiej strony jak z nim będziesz wyjdziesz na idiotkę. najlepiej daj sobie spokój z facetami. ułóż sobie życie z dziewczyną.

Gość Rutkowska
I co z tego ze ma drugie konto? Ja sama kiedys miałam dwa dla beki :D Uzywałam go do gier glownie i wysmiewania kont typu fejk.Mam prosta rade.Jeżeli znasz parametry owego konta to proponuje załozyc lewe fb,wstawic foty jakiejs hot laski i wyslac zapro,jak zaakceptuje zagadac.Bedzie zarywał,bedziesz pewna.wypytasz czy kogos ma,itp,zobaczysz do czego jest zdolny.Pewnie bedziesz wyła wiec radze stos chusteczek :D Na spotkaniu z chłopakiem powiedz,ze z wami koniec,a wytłumaczenie zaraz mu wyslesz na fb i wyslij skopiowane archiwum rozmowy Twojego konta podszywki.Jak chcesz go zgnoić i lubisz robić g****o-burze opublikuj to publicznie na fb,jego swoim a co :D To w sumie jeszcze lepsze niż rozmowa hahaha Jak nie wiesz jak sie zwie to drugie konto jego fb to pozostaje ci zmusic go aby chociaz je Tobie pokazał,nie bedzie chciał cos kręci.No ale nie popadaj w paranoje,przeciez napisałam co masz robic jakbys chciała sie zabawić w detektyw Rutkowską :)

Gość Rutkowska
Autorko no zatkało Ciebie? Pisz czy zrobisz jak kazałam,czy też będziesz sobie pluła w brode.

Gość gość
wyprane babskie mózgi dziś badboy najlepszy, łobuz kocha najmocniej, szczególnie jak leje durną babe po ryju i łamie jej kości, one są chyba sadomasochistki, lubią ból w każdej postaci, chyba są uzależnione od bólu i go potrzebują jak powietrze Wyluzuj on ma tylko drugie konto na fejsie :)

Gość gość
Autorko żyje się tylko raz więc twoje życie twoja sprawa czy z nim zerwiesz czy nic nie zrobisz a on zerwie z tobą. Decyzji nikt za ciebie nie podejmie, nikt nie chodzi w twoich butach.

Gość gość
stare panny bez wyboru dziś bo samych nawet na wynajem kawalerki nie stać nawet z ich magistrami, przykre realia samic homo sapiens Obwinianie kobiet za poziom szkolnictwa wyższego, że cwaniacy za ciężkie pieniądze wyłudzone od studentów produkują bezrobotnych to chyba lekka przesada. Na rynek nieruchomości i ceny wynajmu, które są wyższe niż w Niemczech też chyba nie mają wpływu. Mężczyźni mają podobne problemy

Gość gość
Rutkowska dziś O zgrozo! Do czego te kobiety są zdolne :(

Gość gość
Popieram Rutkowska. Zrób tak i przynajmniej będziesz miała pewność. Skoro nie chce Ci pokazać tego konta to coś ukrywa, pewnie pisze z niego do różnych lasek

Gość gość
gość 2017.10.08 na wszystkie ceny mają wpływ mieszkańcy danej okolicy, ale jak tępe szczury walą na kreche na 100 lat a potem inni też to robią aby tamtym dorównac to o czym tu mowa, ceny z kosmosu a pensje jak w Bandladeszu, wina samych zainteresowanych, jest wolny rynek ponoć czy nie tak?