Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lisekkkkk

Możliwa zdrada

Polecane posty

Gość Lisekkkkk

Hej, dziewczyny mam problem. Może dla mnie się wydaje głupie, ale ogólnie chodzi o to że on weekend miał wyjechać do Niemiec.. i było wszystko okej, przedtem mi pisał że już się nie może doczekać itp. Wrócił na drugi dzień i nic . Dosłownie, ja się tu wypijam w bieliźnie a on nic... No kurde jak zawsze reagował.. rozumiem jechał 20h... No okej, może zmęczony . Ale brat przyprowadził sobie nową dziewczynę . I zamknęli się w pokoju. I na chwilę przymknęłam drzwi materacem a ten mój od razu co zazdrosna i takie tekst... Co nigdy takich nie używał. Więc poszłam do mamy i jej o tym powiedziałam, ogólnie więcej rzeczy ale tyle czasu nie mam... I ona do mnie mówi że przez sen więcej mi powie. Więc go budzę i pytam się go czy z kimś pisał a on że mhm a ja ze z kim a on że z jakąś Olą... Więc mi się załączyło.. i kazałam mu wyjść jak się obudził to stwierdził że ja wymyślam.. itp. Nie chcę żadnej kłótni bo sama tutaj nie mieszkam .

Gość Lisekkkkk
Trochę bez sensu opisana, ale nie mogę za dużo się rozpisywać, bo co chwilę się budzi i się pyta co robię.

Gość gość
Powiedz mu żeby w końcu usnal bo ci przeszkadza, albo palnij go poduszka

Gość Lisekkkkk
Zasnęła kanali , ja też go zdradzę przy pierwszej lepszej okazji tylko nie wiem czy znajdę takiego jelenia gdzieś aby mnie chciał .