Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Troszke się boje

Polecane posty

Gość gość

Bo mam nauczkę sprzed kilku lat a mianowicie zakochałem się w kobiecie po rozwodzie ale mniejsza o to. Od niedawna zacząłem się spotykać z inną no i dowiedziałem się ze Ona również jest po rozwodzie. Patrzę w przyszłość a nie przeszłość i nasza znajomość zmierza dość szybko w bardzo dobrym kierunku. Tylko ta "nauczka" przypomina mi cierpienie ale znam siebie i wiem że napewno się nie wycofam bo nie jestem żadnym tchórzem. Najwyżej będzie kolejna lekcja w szkole życia jeżeli nam się nie ułoży ale oboje jesteśmy dobrej myśli, dobrze się rozumiemy i bardzo szybko znajdujemy kompromis i żadne z nas przy tym nie cierpi bo oboje pragniemy aby druga połówka cały czas miała uśmiechniętą buźkę, poważnie myślimy o wspólnej przyszłości. Kto nie ryzykuje ten nie pija szampana a życie mamy tylko jedno.

Gość gość
Ty wielebny chrabąszcz tobie widać upić się a napić się to jedno i to samo. Dzwony juz słychać biją to chyba czas na ciebie bo na nabożeństwo październikowe spóznisz się

Gość gość
On nabożeństwa ma na kafeterii

Gość gość
On zepsuty do szpiku kości bo za bóg zapłać chciałby wszystko. W Boga wierze ale w księży nie. I to on wszedł na mój topic a nie ja na plebanie. To że troszkę się boje to chyba ludzki mechanizm obronny przed cierpieniem. Każdy człowiek jest inny adres ideałów niema a angażując się w tą relacje idę przez furtkę wpół otwartą po szczęście i szansę na ułożenie Sobie życia.

Gość gość
ja 5:32,jestem wolny.a ty :-)

Gość gość
To moj post z 5: 32 :)

Gość gość
7:02 fajnie napisane

Gość gość
Chrabonszcz to taki pseudo ksiadz ; pasuje do kafeterian bo kafeterianie to tez takie pseudo ludzie ;) przewaznie ;) nie mowie o wszystkich ;)

Gość gość
A to mój temat i jestem autorem. I wyp******** trolle stąd

Gość gość
Gdyby nie my to nikt by nie pisal na twoim j*****m temacie

Gość gość
A myślisz że mnie rusza twoje głupie pisanie c***o? Tylko to potrafisz, pisać z gościa ale nawet nie wiesz ze każde kliknięcie jest w logach zapisane. Mam gdzieś te forum a widać ze to twoje życie. Wiem że itak postąpie jak uważam i zaglądam tu czasem jak się nudzę. Nie jestem z pierwszej łapanki, znam od podszewki zasady panujące na ulicy i mam wyrok na swoim kącie i założona kartoteke na komendzie. Jadę powoli do przodu bo jadę kur** walcem.

Gość gość
Ksiondz wygania autora z jego wlasnego tematu. Dobre dobre ;)

Gość gość
18/ 54 a ty z czego piszesz ? Tez z goscia idioto i czas pojsc do szkoły nauczyc sie poprawnie pisac ; ciamajda cholerna a sie madruje