Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytoprawda

Oj te nasze plemniki

Polecane posty

Gość Czytoprawda

Czy to prawda że jak nieuprawia się seksu przez dłuższą chwilę? To jeszcze lepiej dla osób które starają się o dziecko? Czy wtedy plemniki się -Nie wiem jak to napisać "regenerują?" No pewnie wiecie o co chodzi :) ze są silniejsze. Mój narzeczony wyjeżdża za granicę. A staramy się o dziecko i koleżanka mi powiedziała ze to jeszcze lepiej bo plemniki się z regenerują czy coś takiego i wieksza szansa na ciaże. Będzie zjezdzal jak tylko będzie to możliwe. Prawdopodobne za miesiąc będzie wtedy kiedy będą dni plodne. Pozdrawiam ciepło Liczę na odp ;) czy ktoras z pań zaszła w ciaze jak ich parter był za granicą i zjezdżal co jakiś czas ?

Gość gość
Z tego co ja słyszałam od mojego ginekologa i na forach to zbyt żadki seks - wytrysk - też jest nie dobry dla plemników.. najlepiej jak 2 razy w tygodniu dochodzi do wytrysku. Wtedy DNA plemników i ich stan jest najlepszy.

Gość Czytoprawda
No to teraz już nadzieja we mnie umarła :/

Gość gość
Mój gin też mi powiedział,że to nie średniowiecze,żeby przerwy robić,że przy zdrowym nasieniu raz dziennie w dni płodne trzeba to robić.Ze kilka razy na dzień to może by i osłabiło,ale nie raz dziennie

Gość Czytoprawda
Nie chodzi mi o przerwy. Bo nie kazalam mu specjalnie jechać żeby w ciaze zajsc. Jedzie zarobic i Po prostu się pytam czy jak wyjedzie i będzie wracal co miesiąc czy może się udac.

Gość gość
Czemu nadzieja umarła? My rzadko uprawialiśmy seks i zaszłam po jednym razie.

Gość gość
to ty bez ślubu chcesz mieć dziecko, no nie, winnaś być wyklęta z kraju, bo tutaj najpierw ślub kościelny a później dziecko

Gość gość
To w takim razie połowa Polaków powinna być wykleta z Polski

Gość gość ktory wie
Nie martw się plemniki będą świeże, z pewnością jakaś samotna koleżanka sprawi ze wymiana plemników będzie na bieżąco. Chcesz wychowywać dziecko w samotności?

Gość gość
Albo sam sobie ulzy albo jakaś koleżanka na wyjezdzie mu ulzy i bedzie ok, zajdziesz w ciążę :-p btw lepiej wyjeżdżać razem bo bedzie wracał, zrobi Ci to dziecko, ale zapodoba mu się takie wyjazdowe życie i bedziesz sama z dzieckiem. Albo co gorsza stwierdzi, ze tam za granicą chce żyć.. Poza tym hak chce zarobić to stac Was na to dziecko w ogóle?

Gość Czytoprawda
Nie boj się stac nas. Jedzie zarobić na coś co potrzebuje. I nie zostanie tam. Sama z dzieckiem bym nie była, ponieważ jakbym Teraz zaszła to on by dawno wrócił zanim bym urodziła.

Gość gość
Jestescie żałosne. Juz zakładanie, że partner ja zdradzi... nie każdy jest taki jak wy.