Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne zachowanie bogatej kolezanki

Polecane posty

Gość gość

Spotkalam ostatnio kolezanke ze szkolnej lawki. Mowie do niej - Czesc XX , ona nic nie odp. Wiec myslac , ze może mnie nie poznaje , mowie - XX co Ty mnie nie pznajesz? A ona się tylko głupio usmiechnela i poszla... Kolezanka jest bardzo bogata, gdybyście widzialy dom w jakim mieszka , gdzie spedza urlop, jakie zdjęcia wstawia nq fb to az trudne do uwierzenia. Troche mi się przykro zrobilo bo ja nie jestem bogata a nawet bym powiedziala ze zwracam się w strone biedy :(

Gość gość
To koleżanka ? Nie koleżanki tak się nie zachowują

Gość gość
olej. Moze zreszta akurat miala zly dzien.

Gość gość
nie miała zlego dnia bo z innymi osobami ze swojego towarzystwa normalni rozmawiala.

Gość gość
Olać taką i tyle. Na co ci taka koleżanka.

Gość gość
nie wiedzialysmy się już lata a chodzilysmy razem do podstawówki a ona tak się zachowala :(

Gość gość
Olać. Nic więcej nie możesz zrobić. Wiadomo, taka sytuacja gryzie, chciałoby się być na jej miejscu, można się pocieszać, że skoro się tak zachowała to ma problemy...ale każdy chciałby być na miejscu twojej koleżanki :(

Gość gość
moze ty dla niej nie jesteś już koleżanką, zwłaszcza jeśli nie widziałyście sie x lat. To ty jesteś dziwna, ja bym nie zagadała do osoby której nie widziałam 10 lat jesli nie ma jej w moim życiu obecnie. To sa osoby które znałam kiedyś a nie znam obecnie