Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smsy w trakcie sexu

Polecane posty

Gość gość

Ja i mój facet jesteśmy po 30. Nasze spotkania intymne są dość dziwne. Jak on mi robi minetkę to ja leżę skoncentrowana na tym. Natomiast jak ja robię mu loda to on pisze smsy na komórce nie wiadomo z kim. Nie mam śmiałości zwrócić mu uwagę. Raz chciałam się odwdzięczyć pięknym za nadobne i też w czasie minety sms-ować, ale jak przyszło co do czego to wymiękłam. Czy on mnie nie szanuje?Moja siostra mówi,że jak facet nie szanuje to nie chce robić minety, a on mnie liże bardzo chętnie, więc jak to rozumieć.Więc skoro mi to robi to czemu tak mnie olewa jak ja mu to robię?

Gość gość
On ma cię za śmiecia.A minetkę ci robi,bo chce darmowego loda,dziwce musiałby zapłacić.Mogę się założyć,że ty postawiłaś sprawę-jak nie ma minetki,to nie ma lodzika,więc on wbrew sobie ją ci robi,ale to nie ma nic wspólnego z szacunkiem lub miłością.Gdybyś nie kazała robić sobie minetki sam nigdy by ci nie zaproponował.Porzuć go,niepotrzebnie się szmacisz przed tym bydlakiem.Mogę poręczyć głową,że skoro jego stosunek jest taki do ciebie, to pewnie ty do minetki jesteś wykąpana,a on daje ci lizać brudnego k****a,bo wie że i tak nic mu nie powiesz.Przestań tak się poniżać przed tym bydlakiem.

Gość gość
Chcesz też chętnie zrobić ci minetkę i na pewno nie będę pisał esemesów jak będziesz robiła mi loda pisz GG 18 70 2993