Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mam się do niego odezwać??

Polecane posty

Gość gość

sprawa wygląda tak, spotykałam się z Panem X.. było miło, całymi dniami rozmowy, spotkania.. w końcu wspólny wyjazd.. ale po wyjeździe zapomniał wziąć swojej kurtki.. tak, przespaliśmy się na tym wyjeździe, ale po powrocie nic się nie zmieniło, nadal taki sam kontakt, troska, spotkania.. wszystko szło w dobrą stronę.. z dnia na dzień urwał kontakt, mija kolejny tydzień bez jego odzewu, bez odpowiedzi na moją ostatnią wiadomość.. kilka dni temu dowiedziałam się, że spotyka się z inną.. boli to cholernie, ale po części już się z tym pogodziłam.. kwestia kurtki.. pisać mu o niej? żeby sobie ją zabrał? czy mieć to gdzieś i czekać aż mu się przypomni? z drugiej strony gdyby chciał to już by to dawno zrobił, ale ja też nie chcę mieć żadnych wyrzutów, doradźcie proszę

Gość gość
majtki pewnie też u niego zostawiłaś; on teraz liże , wącha i całuje Twoje majtki

Gość gość
Wywal. Po co ci to? Zapyta- udasz głupa - jaka kurtka ;) celowo ja zostawił. Taki test.

Gość gość
Ten temat był z miesiąc temu, ale wtedy zamiast kurtki, była bluza. A za miesiac będzie sweter.

Gość Carycka
Spotykac sie z inna? Nie pisz pierwsze, absolutnie:)

Gość gość
zmarznie to się odezwie