Gość gość Napisano Październik 9, 2017 Znalazłem ciekawą promocję w sklepie al.to tylko go nie znam i zastanawiam się czy to nie oszustwo? https://inspiracje.al.to/kody_rabatowe?utm_source=spec Philips PRO HPS930/00 za 199 zł wszędzie jest za 249 zł Proszę o opinie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2017 Kupuje zabawki dla dzieci u nich ceny są fajne https://inspiracje.al.to/kody_rabatowe?utm_source=spec Nowa promocja polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chefterka87 0 Napisano Listopad 20, 2017 Kupowałam tam nie raz i mogę polecić z całego serca. I faktycznie mają super promocje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartek Napisano Grudzień 20, 2019 Niestety nie mogę polecić tego sklepu innym klientom. Produkt został zamówiony tak, żeby zdążył dotrzeć przed świętami, niestety dział obsługi wysyłek paczek jest na tyle niekompetentny, że pomimo zapłacenia przelewem, kurier zadzwonił z informacją, że paczka jest pobraniowa i będzie trzeba zapłacić. Rozwiązanie ? Odesłanie paczki przez kuriera i wysłanie ją przez firmę z prawidłową etykietą. Niby mały błąd, ale paczka do świąt nie dotrze, a miał to być prezent. Nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PawelBaranski 0 Napisano Kwiecień 1, 2020 Znam. Zawsze zamawiam u niech LEGO na różne okazje. Mają najlepsze ceny ze wszystkich sklepów. Dostawa na czas, bez problemów. Mogę polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adzinka 0 Napisano Kwiecień 10, 2020 W al.to mają często jakieś fajne promocje. Mam aplikację al.to, więc jestem na bieżąco Nie miałam nigdy problemu z dostawą czy z opakowaniem. Zawsze wszystko odbywało się jak należy. Teraz przed świętami mają sporo tych promocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agarada 0 Napisano Kwiecień 30, 2020 Często coś zakupimy z mężem w al.to, bo mamy ich aplikację mobilną i jesteśmy na bieżąco z ich promocjami. A często mają takie promocje, że aż chce się kupić no i się nierzadko kupuje. Jak dla mnie to jeden z porządniejszych e-sklepów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwka 1 Napisano Luty 5, 2021 Już kilka razy kupowałam w al.to zabawki i AGD też, bo mają dobre promocje. Jeśli chodzi o zabawki, to też ciągle są jakieś promocje i ich ceny na tle konkurencji wypadają dobrze, a nawet bardzo dobrze. Zdarzyło mi się kupić zabawki o połowę tańsze. Także mogę polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach