Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Soldierwoman

Abc

Polecane posty

Gość gość
Bo nie spelniają ich fantazji erotycznych. A po ślubie to jiż wogóle..... nuda.

Gość gość taka prawda
Kobieta po poradzie nie jest gotowa na wszystko w łóżku a nawet traci zainteresowanie seksem.

Gość Teppic No1
Prostą odpowiedzią jest - bo się nudzą. Prawdziwą odpowiedzią jest, że to złożona sprawa i zależy od faceta. Moją odpowiedzią, a więc aplikowalną przynajmniej do mnie samego, jest to, że oboje z narzeczoną po prostu lubimy seks w wielu odmianach i smakach.

Gość Teppic No1
Powiem ci tak - zaborczość jest tu słowem kluczem. Zasady związku ustalacie sami i dowolne są ok, tak długo jak wszystkie strony wyrażają przyzwolenie. Jesli twój facet wymaga, żebyś była wierna, potulna i ułożona a sam dupczy na boku, to jest parszywym hipokrytą. Jeśli ustaliliście, że możecie to robić - nie ma sprawy. Inna kwestia, że perwersje sa czymś, co często ludzie chcą trzymać przy sobie, nie ujawniać przed osobami, na których im zależy. Ja akurat mam odwrotnie i nie odważyłbym się na niektóre rzeczy, które robimy z narzeczoną, w towarzystwie kochanek :D Ale może być i tak, że po prostu nie wie, że nie masz nic przeciwko.

Gość Teppic No1
Może więc spytaj wprost? Nie oskarżycielsko, ale otwarcie: "Dlaczego myślisz, że musisz płacić za seks, skoro masz mnie?"

Gość Teppic No1
Wiesz co, nie wiem dokładnie, jak prowadzicie rozmowy, ale w takiej sytuacji szczerość to najlepsze rozwiązanie. Może trochę rozedrzeć ran, ale może też umożliwić dojście do źródła problemu. Bo lepiej leczyć przyczyny, nie skutki. Kłamstwa się nawarstwiają i produkują nowe kłamstwa i zły humor. Bo trzeba żyć w świadomości, że trzeba się pilnować 24h. Dlatego u mnie wszystko krystalicznie jawne jest, moja narzeczona uważa wręcz czasem, że do przesady.