Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

namięty pocałunek z... przyjacielem

Polecane posty

Gość gość

Witam Was. Ogólnie nie lubię pisać na forach ani prosić obcych o radę ale mam straszny mętlik a nie chciałabym aby moi znajomi o tym wiedzieli. Ale do rzeczy. W sobotę byłam na parapetówce u przyjaciela. Znamy się ponad 4 lata. Lubimy, szanujemy i jest mi z nim super. W tym też dniu miałam być jego "parą" gdyż było tam poza nami jeszcze 4 inne pary no i tak w żartach stwierdziliśmy że my będziemy jako 5. Koło 1 nagle wszyscy wyszli a że ja jakoś nie sprawdziłam sobie dojazdu ani nie zamówiłam taksówki to też zostałam z nim. Nie chciał żebym jeszcze szła więc zaproponowałam mu że pomogę ogranąc mieszkanie i pozmywam naczynia. Wiem że on jest dobrym człowiekiem ale ma tez swoje wady- jest dość bezpośredni i nie wiem jak to ująć ale po prostu non stop gada o seksie i ma różne aluzje. No i nagle wziął mnie na ręce i zaniósł na łóżko. No i zaczął całować.. Powinnam się wyrwać ale poniosło mnie też. Wczesniej zrobił to raz- to znaczy jak się spotkaliśmy na kawie to podbiegł i zamiast dać mi buziaka w policzek to zrobił to w usta (wtedy go mono ochrzaniłam bo spotykałam się z kimś). Sama nie wiem co mysleć i jak to teraz wszystko odebrać, jak dalej kontynuować przyjaźń. Dostałam sprzeczne informacje- a to że nie rozumie jak były mógł potraktować taką kobietę, że jestem cudowna i dwa-prośba żeby to wszystko zostało między nami. Szczerze- nigdy jeszcze tak dziwnie sie nie czułam. Proszę Was o radę i Wasze spojrzenie na to, nie o krytykę czy przykre słowa- te już sama sobie wyrzuciłam.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec , co w tej sytuacji zrobić, chcesz wytłumaczenia obiektywnego tego co się dzieje, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
nie, oczywiście ze nie. Co prawda on by tego pewno chcial z tego co wyczytałam. Może to głupio zabrzmi w tej sytuacji ale nie jestem taka i poki co nigdy tego nie robiłam

Gość gość
blad, on pewnie ma skes z kim innym, powinnas z nim pojsc do luzka, faceci tak sie zakoc***a i wyraja milosc po seksie by cie pokochal seks =milosc

Gość gość
daj spokój z takimi tekstami

Gość gość
Nie widze przeszkod zebys mu nastepnym razem zrobila loda z polykiem. Oczywiscie w ramach przyjazni.

Gość gość
na pewno to przemyślę :)