Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nawiedzony Dom ?

Polecane posty

Gość gość

Od tygodnia wynajmuje mieszkanie w starej kanienicy poniemieckiej . sasiedzi jak widza ze wychodze zamykaja drzwi na klucz , dzisiejszej nocy na stole ruszala mi sie łyzka do herbaty ( tak jakby ktos ją opuszczal i podnosil ) wystarszylam sie czulam ze ktos patrzy na mnie i stoi nademna przez cala noc przez co nie moglam spac . co moge zrobic ? Szukalam na internecie pytalam znajomych w okolicy o jakas historie tego domu czy bloku i znalazlam z kolega ze 2 lata temu spalila sie kobieta w tym bloku . co moge zrobic oprocz wezwania ksiedza ?

Gość Skylightt23
Po pierwsze nie popadać w paranoję. Myślę, że jak poświęcisz mieszkanie to uspokoisz swoje myśli, być może raz coś się zdarzyło co Cię zaniepokoiło i teraz po prostu to bardziej pracuje Twoja wyobraźnia, każdy szmer, szelest czy błysk światła i Ty już snujesz w swojej głowie teorie na temat ducha, który 'nawiedza' Twoje mieszkanie. Mieszkasz sama? Może powinnaś poprosić kogoś, żeby Ci potowarzyszył przez kilka dni i nocy, a byc może rozwieje Twoje obawy przed nawiedzeniem. Piszesz, że mieszkasz w kamienicy, to stary budynek? Być może to on po prostu pracuje i stąd te anomalie. Pozdrawiam.

Gość gość
Gdzie ten dom? Podaj mi namiary na siebie na mojego maila,tam pogadamy. rider75@interia.pl