Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąpy chłopak

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o związku w którym każdy płaci za siebie ? Przykład: Idziemy na miasto coś zjeść, pytam "jak płacimy ?", a on na to "każdy za siebie". Wszelkie wyjazdy, wyjścia, dzielimy się kosztami po połowie. Dodam, że w przeciwieństwie do mojego chłopaka nie pracuję i nie mam stałych dochodów.

Gość gość
oblicz ile razy ze sobą spaliscie, i każ oddać mu za seks

Gość gość
Jesteście zaręczeni ? Jeśli tak to faktycznie skąpiec z niego , jeśli jednak nie jesteście zaręczeni a tylko się spotykacie na razie tak bez zobowiązań to niby dlaczego on miałby za Ciebie wszędzie płacić ? Kto wie jak potoczą się dalsze wasze losy , zostawisz go i co ? W takim luźnym związku , każdy powinien płacić za siebie ,no chyba że szukasz sponsora ...

Gość Carycka
Do gosc 16:37 podobno seks uprawia sie z obupolna przyjemnoscia I zgoda

Gość gość
oblicz ile razy ze sobą spaliscie, i każ oddać mu za seks XXX Nie , no nie może kazać mu płacić za seks bo i ona też ma z tego przyjemność więc tu rachunki są wyrównane .

Gość Carycka
A dlaczego nie pracujesz?

Gość gość
Teraz jesteś przeciw równouprawnieniu bo tak c***asuje, ciekawe czy taka będziesz jak zamieszkacie razem i urodzi się dziecko, wtedy będziesz za, mąż ma po pracy prac gotować i sprzątać.

Gość gość
Może on na pierścionek zaręczynowy odkłada, albo na obrączki? I chciałby jak najszybciej uzbierać.

Gość gość
Prostytucja różne ma oblicza. Pewne on nie lubi prostytutek - a ty mu jeszcze nie powiedziałaś że chcesz zarabiać na tym że jesteś kobietą. Choćby darmową kawę lub dropsa.

Gość gość
Ja tak nie miałam nigdy, ale znam małżeństwa które tak dzielą finanse na pół :D jeśli ci to przeszkadza to pamiętaj ,że po ślubie to się nie zmieni...a będzie jeszcze gorzej gdy pojawią się dzieci i wydatki dodatkowe. Gdy nie miałam męża to gdy chłopak zapraszał mnie do kina czy obiad zawsze mówił gdy chciałam zapłacić "Ja płacę,to ja cię zaprosiłem " Moim zdaniem to on ma taki skąpy charakter i brak wychowania .

Gość gość
Autorko ,to że nie pracujesz , to Twoja wina. Nie rozumiem więc, czemu z tego powodu chcesz wykorzystać chłopaka z którym aktualnie się spotykasz . Nazwałaś to związkiem , a według mnie to chciałas się załapać na sponsoring a że chłopak głupi nie jest, to się oburzasz . Wiesz , gdyby to był prawdziwy związek i łączyło was uczucie, to wierz mi że w życiu nie obmawiała byś tutaj tego chłopaka . Akceptowałabyś wszystkie jego wady, łącznie ze skąpstwem. Widać jaka jesteś wyrachowana.

Gość gość
gość dziś - a ty go kiedykolwiek na coś zaprosiłaś? (oprócz wpuszczenia na swój brzuch - ,oczywiście. Bo nawet i wtedy pewnie musiał sobie kupić kondoma - bo ty przecież inwestować w zabezpieczenia nie będziesz).