Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubranka dziecięce Wójcik kto kupował?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym kupić kurtkę zimową przez internet, dziecko ma 9 miesięcy. Zastanawiam się czy rozmiar 74 nie będzie za duży, w wielu wątkach z poprzednich lat znalazłam informację, że u Wójcika trzeba zawsze kupować ubranka rozmiar mniejsze. Może któraś z mam zna te ubranka i się wypowie.

Gość gość
Zależy jakie masz dziecko. Ja kupiłam w ubiegłym roku śliczny kombinezon dla synka. Właśnie 74. Młody miał 6 miesięcy. Utopił się w nim. Może dlatego, że pomimo swoich 74 cm wzrostu Malo ważył. Do dziś jest szczupły i mając. 17 miesięcy Malo waży. Muszę przymierzyć mu ten kombinezon może teraz będzie dobry. Ale taki jednoczesciowy to raczej nie będzie wygodny dla chodzącego dziecka. Szkoda młody wcale go nie używał a jakość ubranka i wykonanie pierwsza klasa. Pewnie będę miała je sprzedać.

Gość gość
córka waży ok 9kg, przykładowo kurtka z H&M 74 jest na nią trochę za duża

Gość gość
Napisz niech ci podadzą dokładne wymiary i porównaj z ubrankami dziecka, ja tak zrobiłam.

Gość gość
potwierdzam, jak sklep jest dobry to na pewno z tymi wymiarami pomoże, ja też tak spodenki z kolei chciałam z psoty.com kupić i nie byłam pewna rozmiaru ale bez problemu pomogli i zamówiłam odpowiednio