Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość132

Brakuje mi 1,95 na koncie a muszę zrobić bardzo pilny przelew.

Polecane posty

Gość gość132

Cześć, Tak jak wyżej. Nie mam opcji debetu,bo musiałbym wypełnić wniosek i czekać na rozpatrzenie Heeeelp

Gość kato
ale czego oczekujesz, że ktoś z zabiedzonej kafeteryjnej braci, zrobi ci ten przelew ?

Gość gość132
"ale czego oczekujesz, że ktoś z zabiedzonej kafeteryjnej braci, zrobi ci ten przelew ?" W sumie..To nie,tak sobie założyłem temat,może ktoś będzie miał pomysł jakiś xD

Gość gość132
Zresztą nie chodzi o to,że nie mam,tylko że mam cholernie daleko do bankomatu.Pogoda nie dopisuje,samochodu brak i lecieć taki kawał dla cholernych 2 zł :D.

Gość gość
No a nie masz kompletnie nikogo! z rodziny, kumpli, sąsiadów, co by ci te 2 zeta odpalił? przecież to "grosze".

Gość gość132
"No a nie masz kompletnie nikogo! z rodziny, kumpli, sąsiadów, co by ci te 2 zeta odpalił? przecież to "grosze"." Cóż.Tata ma kasę "na rękę",wgl nie posiada konta,brat ma konto i też ma forsę,ale zablokował sobie dostęp do konta,bo nie doładowywał telefonu i wyłączyli mu numer a na ten numer musi przychodzić kod do logowania internetowego. Siostra nie posiada konta,też ma fizycznie kasę Mama ma,ale uważa internet za zło konieczne i mówi,że nic przez internet :D. Śmieszne,2 zł a tyle zachodu.

Gość gość
gość132 dziś :) czasem bywa i tak że niby taki drobiazg, a urasta do wielkiego problemu. To próbuj jeszcze ze znajomymi, w sumie większe szanse, że się uda, bo i wiekowo i mentalnie lecicie na tych samych falach.

Gość gość132
Np cóż,stanęło na tym,że musiałem pojechać taksówką do bankomatu (kurs za 42 zł z groszami,eh,ale kieszeń zabolała -,-) i sobie wpłaciłem.Problem rozwiązany :D.

Gość gość132
A mentalnie na tych samych falach nie lecimy,bo ja nie piję alkoholu,ani nie palę :P szkoda mi zdrowia i kasy ;)

Gość gość
42 zł za taksę, bo brakowało ci 2 zł do przelewu? Brak rozwagi na pewno Cie cechuje:/ ale co kto lubi

Gość gość
gość132 dziś upsss.... no to nieźle Cię te 1.95zł kosztowało. gość132 dziś tzn. chodziło mi o to, że jako rówieśnicy, będą mieć neta do przelewu i konta w banku. Bo pisałes o rodzinie, że gotówkowcy, albo antyinternetowcy ;)

Gość gość
I twoja mama uważa ze nic przez internet, a tobie by chwile zajęło przelanie z jej konta na swoje pewnie, ehh dziwna rodzina. Zapytaj mamy czy wobec tego lepiej było tyle kasy na taksę wydawać

Gość gość132
"42 zł za taksę, bo brakowało ci 2 zł do przelewu? Brak rozwagi na pewno Cie cech*je:/ ale co kto lubi" No na pewno.Jakbym tej kasy nie wysłał,to pewnie miałbym kłopoty kosztujące mnie znacznie więcej.A przy okazji fajne spodnie sobie kupiłem,więc nie ma tego złego .. ;)

Gość gość132
"I twoja mama uważa ze nic przez internet, a tobie by chwile zajęło przelanie z jej konta na swoje pewnie, ehh dziwna rodzina. Zapytaj mamy czy wobec tego lepiej było tyle kasy na taksę wydawać" Nie twórz zbyt powierzchownych opinii na temat mojej rodziny.Jest mnóstwo osób które nie wierzą w swoje bezpieczeństwo w internecie.Zwłaszcza że cały czas mówi się o wyciekach internetowych danych.