Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci z cieńkimi penisami powinni być oznakowani?

Polecane posty

Gość gość

Trafił mi się jeden taki bajerant. Ustawiony, z dobrej rodziny ale wczoraj okazało się, że to namiastka faceta w łóżku. Tak cienkiego penisa jeszcze nie widziałam. Mogłam go normalnie objąć dłonią i to nawet tym najmniejszym palcem. Gdybym wiedziała to bym się nie angażowała w bezsensowny związek

Gość gość
Kazdy penis mozesz objac dlonia

Gość gość
Musisz mieć peezde jak wiadro, skoro to dla ciebie problem. Uważam, że tacy faceci powinni być oznakowani dla takich kobiet jak ja, którym nie potrzeba murzyńskiej pały do szczęścia, bo są ciaśniutkie.

Gość nesus
gość dziś - no nie wiem, ja jeszcze nie widziałam takiego, którego mogłabym "zamknąć" w dłoni. Ale może to kwestia małych dłoni.

Gość gość
może ty szyszki kolekcjonujesz zamiast zołedzi? kilo tych małych dębowych kosztuje tera ze 30 pln pszypacz siem

Gość gość
Oczywiście, że powinni to jest kalectwo. Też miałam podobną sytuację z moim pierwszym, miał tak małego, że mogłam objąć go tylko dłonią. Max 9 cm (?) Zafundował mi taką traumę, że długo dojść do siebie nie mogłam.

Gość gość
Ja nie obejmuję penisa mojego męża, nie wiem ile trzeba mieć wzrostu chyba ze 190. Ja mam 160 cm wzrostu i normalne kobiece dłonie. Nie pracuję fizycznie. Brakuje mi około 1 cm aby go objąć. Miałam 3 partnerów i każdy miał normalnego jak mój mąż. Nie wyobrażam sobie seksu z facetem, który mialby tak cienkiego penisa jak 2 tampony :)

Gość gość12313
Właśnie go sobie masuję

Gość gość
Podobnie oznaczone być laski z pryszczami zamiast piersi :)

Gość gość
Podobnie powinny oznaczone być laski z pryszczami zamiast piersi

Gość spory38
Co do oznaczenia dziewczyn z małymi piersiami to się nie zgodzę. Małe cycki są widoczne i nawet fajne... pewnie, że większe są lepsze ale bez tego da się fajnie bawić za to z penisem jest zupełnie inaczej. Nie widać na pierwszy rzut oka jaki jest. Jestem posiadaczem 20 cm, grubego naganiacza i wielokrotnie usłyszałem od kobiet (trochę ich się zebrało...), że to jest to! Fajnie to słyszeć, fajnie jest czuć, że robi się kobiecie dobrze. To fakt, że młode ciasne mogą odczuwać ból, szczególnie w niektórych pozycjach. Za to te po porodzie... mrrr. Tak więc dziewczyny, jeśli tylko macie możliwość sprawdzenia, to lepiej mieć niż nie mieć. A reguły nie ma. Nie ważne, czy wysoki czy niski. Ja mam 175 cm, a więc wielkoludem nie jestem. Ponoć trzeba patrzeć na rozmiar stopy... też bzdura. Za to jedno jest pewne - wraz z wielkością rośnie produkcja testosteronu, a to niestety powoduje wypadanie włosów. Więc jeśli koniecznie chcesz faceta z wielkim sprzętem to oglądaj się za łysiejącym... smutne ale prawdziwe. A jakby co to zapraszam na terenie Śląska spory@interia.pl

Gość spory38
Sorki, pomyłka w adresie powyżej: spory38@interia.pl