Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie jaki jest jeden z kluczowych argumentem, że nie mam dzieci?

Polecane posty

Gość gość

bo jak sobie wyobrażę, że będę musiała posłać je do polskiej podstawówki to aż mi źle znerwicowane nauczycielki, dzieci wysmiewajace brzydsze i biedniejsze dzieci nie wspominam dobrze szkoły choc oceny miałam zawsze dobre, za atmosfera, samotność w tłumie, dręczenie słabszych czułam się tam strasznie, wykluczona, bo nie miałam fajnych ciuchów, do tego nieśmiała, brzydka, nabawiłam się strachu przed ludźmi a moje dziecko raczej też będzie wrażliwe i nie chcę by wchodziło do tej stajni Augiasza

Gość gość
jak się czujesz jako dziewica?

Gość gość
Ja poslalam do szkoly spolecznej, bo sama jako dziecko nie bylam zauwazana w podstawowce 1500 dzieci... miałam talenty, ujawnilam je dopiero w liceum a podstawowki dobrze niestety nie wspominam. Jak poszlam na dzień otwarty i zobaczylam ten tlum to od razu zapisalam do spolecznej, malej, kameralnej.

Gość gość
ŚWIAT TEN OD ZAWSZE BYŁ STAJNIĄ AUGIASZA. Inkarnują tu szumowiny, to co sie dziwić :O Niby mają tu odbyć jakieś nauki, ale niektórzy są tacy, że niczego sie nie nauczą - cały czas tylko mamona i ruuchańsko im w głowie i dlatego tak jest.

Gość gość
Nie sposób nie przyznać ci racji. Nie chcę mieć takich dzieci jakie widzę na polskiej ulicy, a co za tym idzie nie chcę mieć wcale. Nie zamierzam powiększać tego cyrku.

Gość gość
ja też nie chcę dzieci i liczę na to, że ten podły naród wyginie ☺