Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najsłuszniejsza i najmojsza

Czuję się od was lepsza, bo autentycznie jestem lepsza pod każdym względem

Polecane posty

Gość gość
ja zgadzam sie z autorka ale d**y nie zamierzam lizac jak niektore tu :P fajna z ciebie babka, brak takich ludzi na codzien. Co ja powiem np.mam taka opinie albo inna i jej to lata. mam do tego prawo, a ludzie nieraz strasznie to wszystko przezywaja, bawia sie w bogow, organizatorow czyjegos zycia albo robia z siebie obroncow moralnosci. Zwllaszcza ci najbardziej bogobojni maja sporo "trupow w szafie". Najlepiej pouczac innych, to latwiejsze niz zajecie sie soba.

Gość gość
Wspaniały wpis :) widać że autorka to inteligentna osoba.

Gość gość
dziś nie chcesz lizać a powinnaś bo to wspaniała osoba!!!

Gość gość
15:12 a z ciebie jadowity troll co chce tu zrobic idiotke z autorki, ale to widac... :P kumaci widza.

Gość gość
Zgadzam się z autorką. A te, co nie załapały to właśnie jest temat o nich.

Gość gość
dziś kumata zazdroscisz ze Ty nie wymyśliłaś tematu...

Gość gość
Oj. Popłaka£am się ze śmiechu. Autorko - jesteś świetna. Szkoda tylko, że tak niewiele dziewczyn zrozumiało Twoją wypowiedź. Reakcje na Twój performance udowodniły, że na tym forum już nie ma z kim porozmawiać. Jeszcze 6-7 lat temu ten topic wywołałby świetną dyskusję. Teraz rozpętała się g***burza wśród dziewczyn, którym brak dystansu zarówno do siebie jak i do Kafeterii. Szkoda. Pozdrawiam. Ania Kupczak

najsłuszniejsza i najmojsza wczoraj kochana, muszę Cię zmartwić, osoby, które nie a w stanie tolerować i akceptować inności nie są zbytnio inteligentne tym bardziej kulturalne. pozjadalas wszystkie rozumu i uważasz się za Najlepszą, a to jest czysty narcyzm, czyli zaburzenie osobowości ;)