Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najsłuszniejsza i najmojsza

Czuję się od was lepsza, bo autentycznie jestem lepsza pod każdym względem

Polecane posty

Gość gość
Zgadzam się z autorką. A reszta to dno

Gość gość
Nie wiecie o co chodzi autorce wiec wara od niej! Świetny temat zawsze tak myślałam jak Ty :):)

Gość gość
Dobrze że są tacy ludzie jak autorka. A reszta bydła niech się nie wypowiada bo temat jest super. Wszyscy chcą oceniać.

Gość gość
Dobrze że można pisać anonimowo i wrzucać post za postem jakim się jest super. Jak dla mnie żenada autorko. Masz coś z głową. Życzę zdrowia.

Gość gość
Koniec i bomba a kto czytal ten traba

Gość gość
gość wczoraj do tych geniuszek, które pojechały autorkę Serio jesteście takie tępe? x wyjelas mi to z ust kochana , ale jak pisalam na innym temacie , na tym forum 80% to kobiety o umyslowej mieliznie :O

Gość gość
no i oczywiście wszystkie te posty "za" pisze autorka hehehe czyżby naszą psycholka widząca wszędzie autorkę to była nasza modnisia w bezowej sukni, której nikt nie chce kupić? ;) pamiętam jak baby obśmiały jej kieckę (mnie tam wisi co kto nosi) a ona pod każdym wpisem pisała, że to jedna i ta sama osoba pisze i jeszcze dodawała, że ją widzi :D ja jej napisałam żeby się uspokoiła to też dołączyłam to tej "jednej" która pisze jako dwadzieścia osób :D

Gość gość
do gość dziś - a nie widzisz histeryczko że niektóre posty popierające autora są z tej samej minuty? Mocno cię musiało trzepnąć to co ona napisała skoro od trzech stron drzesz pysk i wszędzie widzisz autora.

Gość gość
Wy wszystkie jestescie siebie warte. Nawet jeśli autorka ma rację i wszyscy jej ją przyznają to 90% kafeterianek przejawia takie zachowania... czasem można trafić na fajny temat i podyskutować ale prędzej czy później i tak zjawi się jakiś troll ktory wprowadza niski poziom dyskusji, wyzywa, podszywa się...

Gość gość
Na tym forum jad aż się wylewa z ekranu. A co jedna to bardziej kulturalna i tolerancyjna. Kiedyś prosiłam o pomoc w sprawie zalania w mieszkaniu to mnie wyzwały życzliwe kafeterianki od dziwek itp bo rzekomo chwalilam sie mieszkaniem. Nauczyłam się że to forum trzeba traktować z przymrużeniem oka, nie prosić o pomoc i ignorować trolle. Pozdrawiam ;)

Gość gość
01:28 a czego się spodziewać? Wystarczy ten temat poczytać...niby o tolerancji a rynsztok pełną parą, wyzwiska, ataki. Kobiety nawet dysponują większym zasobem wyszukanych wyzwisk niż mężczyźni.

Gość gość
dziś no cóż każda deklaruje że jest super i się nie wtrąca w życie innych więc nie wiem skąd się biorą te które wyzywają

Gość gość
Ale z Was szmaty a największa to autorka chcąca zbawić świat i probujaca błysnąc :D

Gość gość
Autentycznie jesteś p*****lnięta :D

Gość gość
Innymi słowy dla tych co nie zalapaly: Więcej tolerancji dla cudzych poglądów i racji! Wariatki z was

Gość gość
Jestem tak z******ta, ze możecie sie tylko opalac w blasku mojej z******tosci:P

Gość gość
zasciankowosc,tepota intelektualna.wyszlo szydlo z worka.taka jest wiekszosc kafeterianek.brawo autorko,prawda zabolala,choc nie do konca,trzeba to jeszcze skumac a to takie trudne dla niektorych.

Gość gość
W punkt, Autorko. I wielkie dzięki, bo temat, a zwłaszcza niektóre odpowiedzi, poprawiły mi kiepski poranny humor:)

Gość gość
W punkt, Autorko. I wielkie dzięki, bo temat, a zwłaszcza niektóre odpowiedzi, poprawiły mi kiepski poranny humor:)

Gość gość
Dobry temat, ale jak tu nie czuć się lepszym skoro np. potrafi się czytać ze zrozumieniem, wychwytuje ironię i żarty? :P Po tym temacie widać, że to wcale nie takie powszechne umiejętności. Niektóre odpowiedzi to naprawdę mistrzostwo niezrozumienia.

Gość gość
autorko kocham ❤️ Cię uderzyłaś dokładnie w punkt tych najmundrzejszych i najlepszych :-)

Gość gość
Autorka jest wspaniała kocham kocham kocham <3

Gość gość
Najwspanialszy temat na kafe :) autorko jesteś cudowna !!!!

Gość gość
WIELKIE podziękowania dla cudownej autorki jesteś jedyną normalną kafeterianka reszta to szmaty hahahaha

Gość gość
Jak dobrze że są tacy ludzie jak autorka brawo. Poprawiłaś mi humor jesteś wspaniała.

Gość gość
Haha nie wiem co tu jest takiego niezwykłego w tym temacie, jeden tekst i same wyzwiska i podniecacie się jakby nie wiadomo co napisała. I bez tego tematu wiem że kafeterianki to dno.

Gość gość
10:08 s********j tępa dzido i wara od autorki!!!! A temat świetny, jesteśmy wdzięczne :)

Gość gość
dziś Ty chyba chora jesteś, następna nie wie o co chodzi... skąd one się biorą? Świetny temat czytam już 4 raz i mam ubaw ;) dziękuję

Gość Cleo1976
Nie.To nie prowokacja.To lustro, w którym niektóre z Was mogłyby się przejrzeć.

Gość gość
10:33 Tak, autorka to mądra kobieta!!!! Brawo