Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie chce uprawiać ze mną seksu bez zabezpieczeń

Polecane posty

Gość gość

W sumie to już narzeczony... nie chce w ogóle ze mną uprawiać seksu bez gumek, a tak przynajniej mi powiedział odwalając kitę i idąc spać, jednak jak mu się chce poświntuszyć to robi seks przerywany bez problemu... Jestem załamana bo z jednej strony nie chce miec dziecka jeszcze, a z drugiej musze sie sama zadowalac bo moje prosby są jak grochem o sciane za to jak jemu sie chce to by i nawet akt necrofilski na pewno odprawiłm kiedy spie. Jest mi przykro okropnie.

Gość gość
Pogratulować tobie? Wybrałaś sama faceta sobie chama który myśli tylko o sobie (na śpiocha) ci wsadzi a twoje potrzeby ma gdzieś( jeśli w łóżku to i w zyciu)

Gość gość
No to bardzo udane małżeństwo się zapowiada :D

Gość gość
boi sie ze zarazisz go chorobami, moze bylas wczesneij puszczalska i on o tym wie

Gość kaferybik
"załamana bo z jednej strony nie chce miec dziecka jeszcze, " ale będę się seksić bez gumy i bez tabletek "bo tak" :classic_cool: buahhaahhaha. bądź poważna. Widać że chcesz wpaść.

Gość gość
On jest moim pierwszym facetem a puszczać to się tylko puszczałam w las na grzyby z całą rodziną bądź z balkonu jak nie chciało i się działki całej przebiegać, aby wyjść do bramy :P Tabletek nie biorę bo wiem jak to wpływa na organizm zwłaszcza, że mam 27 lat, a nie chce miec pozniej problemow z zajsciem. On ciagle mowi, ze jest jeszcze dziecinny i chce sie bawic i w ogole, ale jedyne co robi to wyglupia sie w pracy, a w domu przed kompem jak najdluzej. Wiem ze musze go zostawic bo nic z tego zwiazku nie bedzie. Niby jestesmy gamingowa parą, ale on ma wypasionego kompa. a ja stary, 7 letni laptop. Jedyne co mam nową to myszkę razera bo sobie w koncu kupilam. Za kazdym razem jak mowie, ze musze sobie kupic jakis sprzet bo mi sie psuje to on daje mi swoj stary na nastepny dzien i sobie upuje/zamawia z najwyzszej polki. Wczesniej tego nie widzialam, ale teraz mnie to kuje w oczy bo mam w kij kasy, ale nie mam potrzeby kupywania nowego. Ostatnio chcialam zaczac streamowac, sam mnie namawial, a jak zrobilam spis co potrzeba to kupil mi w media expert mikrofon za 20zl, a sam zapowiedzial, ze czeka na promocje (ewentualnie nowe wydanie) mikrofony seirena zeby sobie kupic. Z kazdej zlotowki mnie wylicza i wiem, ze ten zwiazek z egoistom mnie zabija bo mysle tylko o tym,zeby isc do pracy, wrocic, przespac i powtorzyc cykl, ale gdzies jeszcze mam nadzieje i go kocham, ale te teksty o pieniadzach to masakra jakas... jak jestem chora to nawet nie pomysli czy potrzebami recepty, czy lekow jakis, nic. 3 dni zdychalabym nieleczona, a on by gral i sie irytowal, ze udaje, a potem bronil sie, ze "przeciez nic nie powiedzialas" Czekam tylko na wspolny wyjazd za granice (oplacilam sobie wszystko sama coby nie bylo) i wyprowadzam sie.