Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

L4 na chore dziecko, staż z PUP

Polecane posty

Gość gość

Witam, Piszę, żeby poradzić się jestem na stażu z PUP staż mam do końca listopada. W czasie trwanie stażu korzystałam jedynie z urlopu wypoczynkowego, które mi przysługuje. Mam synka 1,5 roku. Od miesiąca choruje począwszy od zapalenia gardła, po zapalenie ucha, anginę i teraz zapalnie krtanii... Już mi ręce opadają latam z mężem non stop do lekarza i gdy jedna choroba minie to zaczyna się następna. Nigdy przedtem nam aż tak nie chorował. To były sporadyczne przypadki. Na codzień małym zajmuje się moja teściowa ale ona też się rozchorowała i nie jest w stanie się nim zająć. Wczoraj poinformowałam w pracy że jestem zmuszona zabrać opiekę na małego bo nie mam go z kim zostawić. Pracodawca nie byl zadowolony jednak zgodził się. Dzisiaj idę zanieść l4, ale stresuje się. Boję się, że przez ową sytuacje nie przedłużą mi umowy i nie zatrudnią. Wiadomo jak dzisiaj niestety patrzą na zwolnienia na dziecko... Lubię swoją pracę, ale syn jest dla mnie najważniejszy. Doradzi mi ktoś coś był ktoś w podobnej sytuacji ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować