Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mia00

Gdzie abonament komórkowy?

Polecane posty

Gość gość
chyba nie bo niby po co? dobra nie ważne. tak czy inaczej szykuje sie teokracja bo oczywiście komuś trzeba będzie dziekowac za te dary. po co i na co to komu nie wiem. zmojej perspektywy ci ludzie nie maja żadnego celu. a może ja po prostu nie wiem jakie maja potrzeby

Gość gość
chociaz popuścmy wodzy fantazji i załózmy że robia to z nudów. to otwiera spore pole do róznych spekulacji.

Gość gość
jest jakas usługa która pozwala dzwonic do siebie samego? orientuje sie ktoś? bo nie mam z kim gadac

Gość gość
cos zamiast muzyki na czekanie np -jak zyjesz? wpada w koputer dokonujemy zmiany głosu może przestawiamy kilka wyrazów pozostawiamy znaczenie tosamo. wychodzi "co słychac kolego? trzeba by miec ze trzy standardowe inicjatory rozmowy gdzieś na dysku żeby nam sie klient nie zawiesił na dopytywaniu o samopoczucie bo nie wszyscy to lubia

Gość gość
a nie człowiek dzwoni zamówic jakiś rózaniec za dusze zmarłych a tu mu z słuchawki "majteczki w kropeczki ohohoho"

Gość gość
teraz w sumie mają dane to mogliby sie zorientowac co komu potrzebne. jednemu carmina burana drugiemu marsz załobny a nie tak wala po uszach jakby koorfa magnetofon to to był wynalazek w fazie projektowej.

Gość bazienka
kolega zrobil trolla bo na poczcie ustawil- czesc... aha... serio? to teraz powiedz to samo po sygnale ;)

Gość Mia00
No dobra, ale podsumowując to raz jeszcze sprawdziłam ceny telefonów i abonamentu i porównałam wszystko w Komórkomacie i ostatecznie chcę podpisać umowę w Play, bo wychodzi najlepiej. Ale jeszcze się zastanawiam bo to jednak umowa i to na minimum dwa lata.

Gość Mia00
No faktycznie takie umowy to jest dramat. A ktoś może ma abonament w Virgin? Bo Komórkomat wskazuje, że ta oferta wychodzi najlepiej.

Gość grybson
niestety nie pomoge, nie jestem zwolennikiem nowych sieci, wystarcza mi te cztery najbardziej popularne ;)

Gość Mia00
Virgin to nie nowa sieć, już dość długo jest u nas i jak dla mnie dość ciekawie to wygląda. Przynajmniej na stronie internetowej. A dodatkowo porównywarka też pokazuje, że abonament wychodzi najlepiej.

Gość grybson
to moze jedna warto sprobowac. nowy klient zawsze jest traktowany bardzo dobrze, to moze i jakies rabaty albo pakiety sie znajda :)

Gość gość
Ja mam abonament w Plusie dokladnie Premium Mobile. Obydwoje z mezem przeszlismy do tej firmy odhodzac od Orange i Playa. Abonament 24,70, wszystko no limit i internetu mozna powiedziec ze tez. Szczerze mowiac polecam https://ambasador.premiummobile.pl/oferta/a2xbfx

Gość MiraW
Generalnie to nie jest tak, że nigdzie się nie opłaca, ja mam plan w Virgin Mobile i złego słowa nie mogę powiedzieć, rozmowy mam bez limitu, to samo z smsami a internetu też 3 gb jest dla mnie optymalne, wcześniej miałam podpisaną umowę dużo wyższą, na ponad dwa lata, z telefonem w orange no i to rzecztywiście nie było opłacalne rozwiązanie

Gość kamillakk
Jeśli nie wiesz gdzie podpisać umowę to na https://panwybierak.pl/ sobie porównaj oferty kilku firm. Wystarczy wpisać miejsce i usługę a system wybierze dostępne produkty, szybciej je dopasujesz do swoich potrzeb.

Gość gość
ja właśnie niedawno podpisałam z orange, przeniosłam się z play, narazie jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
ja odradzam abonament, oferty na kartę są o wiele bardziej atrakcyjne, ja osobiście jestem w mobile vikings

Gość Julcia30
Ja porównywałam całkiem niedawno oferty abonamentowe i oferty na kartę przez Komórkomat i masz racje. Po co płacić 60 zł abonamentu jak za 30 można wykupić pakiet w ofercie na kartę i mieć dokładnie to samo.