Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrozbella

Co słychać ?

Polecane posty

LittleAlien dziś raczej tez mi się tak wydaje, wnioskuje oczywiście z tego co czytałam, tylko martwi mnie troszkę Twoje podejście do życia, jesteś taki trochę bardzo lekkoduch.

Gość gość
jakbyś był normalny to byś w szpitalu psychiatrycznym nie był więc sorry. A jeśli chodzi o Anię to jest to wspaniała wartościowa kobieta która nareszcie ma przyzwoitego mężczyznę i prawdopodobnie on wkrótce zostanie jej mężem.

Gość gość
no przecież wszyscy to wiedzą, bo milion razy o tym pisał... Niech ci sam prawdę powie

Gość gość
Ciekawe co tam u Ani teraz. Pewnie leży w łóżku z moonem:O

Czytałam ostatnio o właśnie tych szpitalach psychiatrycznych i właśnie niekoniecznie musisz być psychicznie chory żeby tam trafić. wystarczy mieć naprawdę głęboką depresję albo nerwice albo wszystkie inne podobne "choroby". A to wszystko głównie pochodzi od zbyt intensywnych rozmyśleń o życiu. Nieumiejętność odłączenia przeszłości, teraźniejszości i przyszłości.takze zamartwianie się o wszystko.

Gość gość
tylko mi tu Ani nie obrażaj, bo ona jest delkatną kobietą tuptającą na małych słodkich stópkach...

Gość gość
Wrozbello a Ty na serio jestes z Krasnika?? Chyba nie co? :)

Gość gość
Ale Ania musi mieć ładne zadbane paznokietki na stópkach mhhh;) W dodatku na 100% zawsze delikatnie i powabnie pachnie, wiem o tym... Pachnie jej szalik, czapka itd...