Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna, z ktora sie spotykam odmaiwa mi seksu, jak jak podejsc

Polecane posty

Gość gość

Byly co prawda 3 randki, ale juz chcialem ja bzyknac. Ona na to ze musi miec przynajmniej gwarnat ze bedziemy w zwiazku, mi sie to nie podoba, wiec wrocilem do domu zniesmaczony, ona pisze sms: przepraszam nie chcialam byc nachalna, ale mysle teraz aby poudawac zwiazek z miesiac i bzykac ja w ramach zwiazku. Czy myslicie ze sie udac? czy to dobry pomysl czy moze byc potem msciwa? ktos tak robil?

Gość gość
No właśnie ,sam piszesz "juz chcialem ja bzyknac" a ona nie chce takiego związku gdzie chłopak nastawiony jest tylko na bzykanie i ona to czuje.Twoje nastawienie jest wstrętne a ta dziewczyna nie jest dla ciebie.Poszukaj sobie takiej co chce tylko się bzykać ,takich przecież nie brakuje a tej dziewczyny szkoda dla ciebie. Masakra

Gość gość
Bzyknij sobie komara

Gość gość
I bardzo dobrze że ci odmawia. I oby nie dała. Taki samiec jak ty nie zasługuje na żadną :O A czemu jej wprost nie powiesz że chcesz ją tylko bzyknac?

Gość gość
Znajdź sobie laskę do seksu na Tinderze.

Gość gość
Weź z nią zerwij i idź na disco. Jak nie jesteś brzydki to co tydzień będziesz miał nowy towar. Zostaw tą bo jesteś dla niej zbyt wieśniacki.

Gość gość
alę ja nie chcę laski z disco tylko kobiete z klasą, a nie jakąś taką co daje każdemu, dla mnie to żadna podnieta, ona mnie kręci, a ja chcę z nią uprawiać seks

Gość gość
zresztą one też mnie lubi, nie wierze w to że atrakcyjna kobieta nie chce seksu, może ona tak mówić aby nie wypaść na łatwa?

Gość gość
13.01 hehe chcesz kaski z klasa a sam tej klasy nie masz, jesteś typowym roochaczem. Do Ciebie pasuje tylko laska z dyskoteki która szybciutko wyskoczy to wyra, idź w weekend i wygrywaj, po co masz się,, wysilac" i udawać związek. Ta dziewczyna się szanuje a Ty nie, żal żeby się marnowala u boku kogoś takiego kto tylko udaje związek

Gość gość
Traktujesz tę dziewczynę jak przedmiot. Chcesz ją zmanipulować i wykorzystać i jeszcze pytasz czy tak można. Dosłownie pytasz: Czy mogę ją potraktować jak szmattę? Po co chcesz kogoś innego upodlić i sprowadzić do roli przedmiotu. Nie rozumiem tego. Takie masz ambicje? Żeby dziewczynę z klasą potraktować jak przedmiot. Poudawać, że się zakochałeś. Chcesz zdobyć jej zaufanie i oszukać ją. Jesteś okropnym człowiekiem.

Gość gość
" ale mysle teraz aby poudawac zwiazek z miesiac i bzykac ja w ramach zwiazku" ,dla ciebie tylko ku=rwi=szony ,zadnych lasek z klasą ,bo ty nawet nie wiesz co to klasa

Gość gość
musisz mieć straszne komleksy w takim razie, skoro takimś czymś próbujesz podbic sobie samoocenę. Normalny facet, biega ma fajna pasje i pewność siebie, laski same wskakuj,a mu do wyra a on nawet nie musi uzywać do tego manipulacji. Ale ty nie wiesz co to jest być dla kogoś atrakcyjnym i pewnym siebie, dla ciebie niestety zostały odpady tylko jak kto,s tu wyżej nadmienił w postac***anienki z dyskoteki.

Gość gość
gdybyś jej sie faktycznie podobał laska nie miałaby watpliwości, najwidoczniej średni jestes z wyglądu

Gość gość
Powo albo debil-hipokryta.

Gość gość
ciebie karmi złudzeniami, że chce związku, a w ttym czasie pewnie posuwa się z innym. Ciekawe jak długo bedzie cie tak zwodzić frajer z ciebie. powodzenia :D

Gość gość
też tak jednemu kiedys mówiłam, a w tym czasie stukałam się z innymi, też miał swoją strategie a ja to widziałam, i bawił mnie fakt, że on się tak ugania za mną i ślini,kiedy w koło wszyscy mnie mają. Efekt, on stracił na mnie dwa lata po czym wyznał mi miłość a ja mam się dobrze w nowym związku, z moim przelotnym wówczas kochankiem. :D

Gość gość
tjaa ty chcesz dziewczyny z klasa, oczywiscie sam nie masz klasy biedna dziewczyna

Gość gość
chce dziewczyny z klasa bo sam jest pachołkiem

Gość Carycka
Autorze, chcesz byc najgorszym typem faceta, co udaje zwiazek zeby miec abonanent na sex? No k.....

Gość gość
autor nie ma innej opcji na sex musi posuwac sie do desperacji

Gość gość
zna lam takiego był tak brzydki jak gnom nikt mu nie chciał dawac, przypomniał mi sie autor :D

Gość gość
Zwyczajnie za kłaki i do ptaka, po oralu dopy sama nadstawi, to normalna kolej rzeczy, tak są zaprogramowane :-D

Gość gość
Dokładnie, oral to podstawowa gra wstępna, to zawsze nas zachęca do stosunku :-)

Gość gość
Ja też po oralu liczę na stosunek 👄

Gość gość
Byłem w podobnej sytuacji. Marnujesz swój czas... przed Tobą jaka to ona porządna i dobrze musi najpierw kogoś poznać, zapytaj ile przygód ma na swoim koncie... krótko to opisałem