Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wychowujcie lepiej córki żeby było mniej patologii typu 20 letnia siksa w ciąży

Polecane posty

Gość gość

wychowujcie tak, by były wstrzęmięzliwe seksualnie a nie potem chodzą takie k***y 16-21 letnie z brzucholami i się tym chwalą, czym k***a mac, ze są k*****i i zwyklymi worami na sperme ?!

Gość gość
A Ty czym się chwalisz? Swoim niskim poziomem i językiem spod rynsztoku?

Gość gość
20 letnie to pół biedy, ale one się tłuką już w wieku 14-17 lat

Gość gość
lepszy język z rynsztoka niż bycie zapchajdziurą i suką

Gość gość
Co ty widzisz złego w dorosłej kobiecie w ciąży? Bo pani w wieku 21 lat jest już osobą dorosłą i jak chce, to może być w ciąży. Za mąż można wyjść od 18 roku życia, więc automatycznie i w ciążę można zajść. Nie rozumiem takiego interesowania się cudzą dupą, szczególnie jeśli ta dupa ma już dowód osobisty.

Gość gość
24 letnia jest już za stara więc kiedy??

Gość gość
ale do tego to trzeba też wychowywać synów, żeby nie zapładniali młodych dziewczyn. Żeby byli wstrzemięźliwi seksualnie.... zapłodnią i sie tym chwalą, czym k***a mac?

Gość gość
znasz to, jak suka nie da to pies nie weźmie

Gość gość
20 lat to juz dorosla kobieta, a nie siksa. Siksa, to taka co ma 15. Kto jedt autorem, ja sie pytam. Jakis sfrustrowany podstarzaly kawaler, czy kobieta, ktora babcia zostala w wieku 36 lat?

Gość gość
20 letnia kobieta hahahahahah wezcie mnie trzymajcie :D typowa 20 latka to dzieciak jest jeszcze, niektore 25 latki mają jeszcze mentalność dzieciaka, gdzie im do kobiet 18 latka to niech sie edukacja zajmie i zarabianiem forsy a nie pipa ją swędzi i ślubów się jej chce, tak btw instytutcja małżeństwa zostanie w ciagu 1-2 dekad zlikwidowana tak jak sekty religijne typu katolicyzm, jehowici

Gość gość
To kiedy wg was dojrzewa się do macierzyństwa? Po 30 czy 40?

Gość gość
Wiecie co, takie matki do 22-23 roku życia to z reguły patologia, ale zbyt późno też nie ma co rodzić.

Gość gość
25 dzieciak??? Ja przed 25 urodzinami zostałam mamą. Ciąża planowana z mężem po roku małżeństwa, 6 lat razem, kilka lat mieszkania razem.. Wam się wydaje, ze wszyscy chcą byc na garnuszku rodzicow do 30? :-/ Teraz nie mam jeszcze 30. i planuję drugie, nie będę sie bawić w pieluchy w wieku 40 lat.

Gość królowa Polski
"Co ty widzisz złego w dorosłej kobiecie w ciąży? Bo pani w wieku 21 lat jest już osobą dorosłą i jak chce, to może być w ciąży." x No tak, ale dobrze by było, żeby wiedziała kto jest ojcem dziecka. I żeby to on utrzymywał swojego bachora, a nie dziadkowie. Nieprawdaż? :classic_cool: Mniemam, że o tym właśnie jest temat.

Gość gość
Właśnie dlatego uważam wczesne macierzyństwo za patologię, że w większości przypadków finansują dziadkowie. Co komu z tego, że na 40tkę będzie miał dorosłe dziecko. Skoro problemy finansowe w takich rodzinach są prawie zawsze.

Gość gość
Odpowiedni wiek na dziecko to jest w obecnych czasach jakieś 27-30 lat, jak się ma kilka lat stażu pracy i oszczędności, a nie jak rodzi jakaś 20 albo 25 tylko dzięki temu, że już miesiączkuje, a przygotowania do ciąży zero...chyba ze ta 20tka jest po ZSZ i trzepie już kasę ze swojego zawodu

Gość gość
Dobry troll, gratulacje :D

Gość gość
Znam takie małżeństwo, które wprawdzie pobrało się tuż po studiach, ale po to, że wyprowadzali się za granicę i chcieli już jako małżeństwo. Jak się z nimi rozmawia, to mówią, że z dzieckiem to jeszcze kilka lat poczekają, bo chcą je mieć przy odp sytuacji finansowej- i mówią to, pracując za granicą, zarabiając sporo w porównaniu do Polski. I kurczę,ja tych ludzi szanuję za rozsądek i myślenie o życiu. W Polsce, jak już dzieci biorą ślub po studiach, to potem biedna 25latka ciśnie męża o dziecko,bo tak jej się spieszy, tak jakby za chwile miała mieć menopauzę, mimo ze nic jeszcze nie przeżyła, nie ma do przekazania dziecku i groszem nie śmierdzą bo w najlepszym razie jakiś staż dostali....

Gość gość
Może to i troll, ale wątek życiowy :p

Gość gość
jak pies nie weźmie to suka nie da

Gość gość
Ten tekst o suce i psie jest tak debilny, że aż szkoda klawiatury na tłumaczenie dlaczego. No ale czego się spodziewać po osobach z wrażliwością ameby.

Gość gość
Nie widzicie, że ten temat założył ten sam mizogin i oferma, która załozyła temat o kobietach żyjących w luksusach za 400zł alimentów i inne tego typu rzygi? Dostaje od bab kopa za kopem to potem pluje na babskich forach ciotka jedna hahahaha :P a ciekawa jestem z kim te siksy się puszczają co chłopczyku i z kim te brzuchy mają? może z innymi siksami i tym sposobem synów juz nie trzeba wychowywać?

Gość gość
Mnie tam daleko do wyzwisk, kiedy kto rodzi, ale nie rozumiem tego koronnego argumentu młodych matek, że będzie miała wcześnie odchowane dziecko. Przecież do poprawnego wychowania przydałoby się dziecku rodzeństwo. Wiadomo, że dziadek nie będzie płacił na dwójkę dzieci ani młody tatuś nie utrzyma dwójki, więc siłą rzeczy takie wcześnie urodzone dziecko będzie jedynakiem z powodów finansowych. Chyba że matka urodzi jeszcze z 10lat później następne, jak się odkują finansowo, ale wtedy to też dzieci prawie jak jedynaki, bo z taką różnicą wieku to zero wspólnoty. Więc ja jestem za tym, żeby rodzic nawet i pod tę 30tke, ale z taką kasą w kieszeni, żeby móc w miarę szybko pozwolić sobie na drugie. Dla dobra dziecka. Osobiście nie znam matki,która po wczesnym porodzie miała jeszcze drugie dziecko, i takie wczesne dzieci pozostały jedynakami. Niby matka się cieszy ze szybko miała pieluchy z głowy, ale dla dziecka to nie wiem, czy to takie dobre.

Gość gość
Jak baba nie chce iść do pracy to woli zajść i siedziec na utrzymaniu męża i rodziców

Gość gość
ale denny temat. A jak chłopak nie chce robić na utrzymanie dziecka i tej dziewczyny to niech fujarkę zawiąże na supeł i nie płodzi dziecka. Do tanga trzeba dwojga. Taka sama odpowiedzialnosc za dziecko.

Gość gość
Chłop tak naprawdę nie wie w co się pakuje dlatego tyle samotnych młodych mamusiek

Gość gość
Oj biedne te chłopy, nie wiedzą skąd się biorą dzieci.

Gość gość
Jakichś debili rodzicie i wychowujecie mamuśki chłopców skoro później wasz syn jako dorosły facet nie wie skąd się biorą dzieci :D

Gość gość
a ja znam kilka takich co maja poglady jak autorka...i zazwyczaj to ich corki przychodzily z brzuchem w wieku kilkunastu lat ... dzieci nie nalezy uczyc wstrzemiezliwosci, tylko tego jak dziala antykoncepcja i jakie ryzyko niesie za soba wspolzycie seksualne...

Gość gość
wychowujcie tych synów na mądrych mężczyzn... bo swoim siusiakiem narobią biedy sobie i innym a potem z alimentami nie wyrobią.