Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem już co o tym myśleć...

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja którą zaraz przedstawię na pewno nie jest jakąś nowością ale po prostu potrzebuję opinii innych bo sama nie wiem juz co o tym myśleć i co robić. Mam 17l. i od 2 miesięcy jestem w ziązku. Bardzo go kocham ale ostatnio mam trochę wątpliwości. Zanim poznał mnie mial inną dziewczynę z tym że ich związek trwał 11 m-cy z czego widywali sie raz na 3 miesiące bo ona mieszka obecnie w Anglii. Nie mają zbyt wiele wspólnego nie słuchają tej samej muzyki nie mają podobnych pasji itd. Gdy się poznaliśmy on nadal był w związku z tamtą dziewczyną ale zauroczył się mną bo mamy bardzo podobne zainteresowania i do tego mieszkamy bardzo blisko siebie. Często pisaliśmy i bardzo czesto zdazalo się że gdy pisał ze mną obok niego była jego dziewczyna (zamiast siedzieć z nią pisał ze mną). Aż w końcu zerwał z nią głównie przez to ze tak rzadko się widywali (i ze poznał mnie). Teraz jesteśmy razem ale ostatnio on jest bardzo nieszczęśliwy, przybity i w koncu wyjasnil mi o co chodzi... Powiedzial ze dalej myśli o swojej ex, troche za nią tęskni, i że ona była wspaniała itd. I troche żałuje że się z nią rozstal "miałem nadzieję że w jakiś magiczny sposób sobie zamienię [jej imię] na ciebie zeby miłosc z niej przeszla na ciebie ale tak sie k**wa nie da". NIE MAM POJĘCIA CO O TYM MYŚLEĆ. Czy to tylko chwilowe po prostu nie doszedl do siebie po zerwaniu? Czy to mu przejdzie? Czy może powinniśmy się rozstać? Wydaje mi się że za bardzo pośpieszyliśmy się z rozpoczęciem związku. Teraz trochę żałuję że zaczeliśmy związek niecale 2 tygodnie po tym jak on zerwal ze swoją ex. Boję się że nie będzie mógł o niej zapomnieć i darzyć mnie taką miłością jaką ja bym chciała. Na początku mi to nie przeszkadzało bo myslałam że ma tylko takie chwilowe przybicie ale on ciągle pisze ze o a byla najz******trzą dziewczyną, wspaniała i ze skoczylby za nią w ogień i to powoli mnie dobija. Bo jak moge żyć z kimś kto pisze tak o swojej ex a nie o mnie. Bardzo proszę Was o opinię bo ja już nie wiem co o tym myśleć.