Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiklana

Oszukalam

Polecane posty

Gość Zawiklana

Poznalismy sie gdy mialam 18 lat,ojciec byl alkoholikiem(dalej jest) bil mame I mnie,zawalilam liceum-nie skonczylam go ze wzgeldu na..No wlasnie ? Nie potrafie wiedziec dlaczego,choc mozliwe,ze mialam silna depresje..Nie bylam zla uczennica w gimnazjum-wrecz przeciwnie,konkursy historyczne,z Matematyki,bylam calkiem dobra-gralam w siatkowke,mam wiele pucharow,medali...I nagle peklam..Ciagly placz,czulam ze jestem nikim-smieciem w sumie zawsze sie czulam gorsza.Nikt nie wiedziala o tym,ze przerwalam nauke z wyjatkiem starszego brata-lezalam w domu I wylam w poduszke,brat mnie szantazowal,ze powie rodzicom ,wiec popadlam w jeszcze gorszy stan-chcialam isc do szkoly ale w sumie..Na niczym mi juz nie zalezalo Potem spotkalam jego ,zakochalam sie..Poczatkowo myslalam,ze to tylko kolega I sklamalam,ze mam skonczone liceum,ze wstydu...A potem..potem juz tylko sie zapetlalam,On nie pytal,ja dostalam prace w sklepie odziezowym,zamieszkalismy razem,mamy dziecko I slub.. A ja ..A ja silna depresje,stany lekowe ..On nie wie co sie dzieje ja zaczynam wizyty u psychiatry,nie cierpie siebie,czuje ,ze zniszczylam mu zycie..On jest kreatywny,ambitny,lubiany a ma kogos takiego jak ja...oszustke z rodziny alkoholikow.. Moj syn zasluguje na lepsza matke...Jestem zlym czlowiekiem..Nie widze wyjscia z sytuacji,nie wiem jak to odkrecic ,jak sie przyznac ,co robic

Gość gość
Porozmawiaj z nim szczerze, poki nie jest za późno. skończ liceum wieczorowo.

Gość gość
Ja myślę, że jak mu to powiesz tak jak tu napisałaś i wytłumaczysz dlaczego tak postapiłaś to zrozumie. Każdy popełnia błędy. Szkołę dokończysz wieczorowo. Ja bym zrozumiała, ale nie wiem jak faceci..