Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam się nad adopcją, nie mogę mieć więcej dzieci.. Kto adoptował?

Polecane posty

Gość gość

Mam tylko jedno dziecko, o które walczyliśmy 4 lata, więcej nie mogę mieć, nie zachodzę w ciążę od lat. Dosyć już mam lekarzy,leków. Mam dość. Powiedziałam sobie stop. Problem jest taki, że zawsze chcieliśmy mieć więcej dzieci. Synek co jakiś czas prosi nas o rodzeństwo, że chciałby mieć barat lub siostrę. Pyta dlaczego jest sam? skoro my mamy rodzeństwo (pochodzimy z wielodzietnych rodzin). Myslimy nad adopcją, ale się trochę boimy, czy podołamy. Są tu mamy które adoptowały dziecko/ci? Miałyście obawy? Jak jest teraz po adopcji?

Gość gość
Ja jestem po drugiej stronie barykady. Zamierzam swoje oddać, ale myśle nad usunieciem, bo jednak szkoda mi prawie roku marnowac :(

Gość gość
A ty jezyka w gebie nie masz, ze nie umiesz dzieciakowi wytlumaczyc sytuacji?

Gość gość
Tu krazy taki temat o adopcji i doswiadczeniach z nia zwiazanych lepiej poczytaj bo mozesz sie zdziwic:-/

Gość gość
10:33 przetłumacz 8 latkowi, że nie możesz mieć dzieci bo masz problemy hormonalne, niedrożność jajowodów, jesteś po hsg etc. Wytłumaczyłam, mu że widocznie Bóg nie chce więcej nam dać, tak po prostu jest. Tyle zrozumiał, ale wciąz drązy temat , że che rodzeństwo. NIc nie zmienia, że mnu tlumacze, ale m,y też chcemy więcej dzieci.

Gość gość
gość dziś Po co mieszasz w to jakieś fikcyjne ludki? Mówisz tak jak jest i koniec. Dziecko to nie debil. Mam niespelna 5 letnią siostrzenice, mam wyksztalcenie medyczne i mała ma obcykany uklad rozrodczy i pojmuje, ze niektore choroby przeszkadzaja w posiadaniu dzieci. Cos tępawy ten twój dzieciak skoro w wieku 8 lat nie pojmuje, ze nie da sie zrobic czegos z niczego.

Gość gość
To sie rozpłacz jak zacznie znowu pieprzyc to samo i wmow mu ze robi ci tym przykrosc i jest paskudny dzieckiem.

Gość gość
gość dziś goń się, temat był o czym innym nie życzę sobie byś wyzywała moje dziecko od tępaków, bo ja cię w niczym nie uraziłam

Gość gość
nawet roczniak pojmuje słowo NIE, a twoj 8 latek nie ogarnia?

Gość gość
standard kafe, autorka pyta o co innego i nagle znajdują się frustratki żeby komuś doyebać :O autorko ja bym się nie zdecydowała na adopcje.... FAS, RAD, za duże ryzyko

Gość gość
po co wspomina o tym ze ma niekumatego dzieciaka?

Gość gość
gość dziś ty jestes taka głupia fabrycznie czy to nabyte? wspomina o rodzeństwie, że che je mieć, pomimo tłumaczenia, że ja więcej dzieci mieć nie będę. Chce mieć rodzeństwo, ALE MY TEŻ CHCEMY MIEĆ WIĘCEJ DZIECI, CZEGO NIE KUMASZ?? JA PYTAM O ADOPCJE, O NIC INNEGO.

Gość gość
gość dziś Czytaj uwaznie strustrowana bezplodniaczko. W swoich sprawnych jajnikach mam czy jakiś wyrób babopodobny mnie zwyzwie, bo takie bezplodniaczki są swiatu niepotrzebne. Stękasz, że gówniak mimo tłumaczeń ci zrzędzi, że chce to stwierdzam fakt, że jest niekumaty bardziej niz roczniak. Po cholere umieszczasz NA FORUM PUBLICZNYM informacje skoro nie potrafisz znieść PRAWDY?

Gość gość
Trzeba było zapytac wylacznie o adopcje, a nie sie żalić i dziwić, że ludzie to analizują.

Gość gość
gość dziś gość dziś Czytaj uwaznie strustrowana bezplodniaczko. W swoich sprawnych jajnikach mam czy jakiś wyrób babopodobny mnie zwyzwie, bo takie bezplodniaczki są swiatu niepotrzebne. Stękasz, że gówniak mimo tłumaczeń ci zrzędzi, że chce to stwierdzam fakt, że jest niekumaty bardziej niz roczniak. Po cholere umieszczasz NA FORUM PUBLICZNYM informacje skoro nie potrafisz znieść PRAWDY? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx z tego co czytam to ty nie masz dzieci, więc kto jest bezpłodny :) ja dziecko mam, wyrobie babopodobny

Gość gość
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx z tego co czytam to ty nie masz dzieci, więc kto jest bezpłodny usmiech.gif ja dziecko mam, wyrobie babopodobny x Gdzies napisalam o tym ile mam dzieci? nie. Za to ty owszem, swiatu musisz sie wyzalic, ze tylko jedno jedno po 4 latach zdolałaś wydac. Ja nie jestem atencyjną kurwą. mnie takie oglaszanie całemu swiatu wszem i wobec ze mam przytępe dziecko po 4 latach latania i pchania w siebie chemii, nie jest potrzebne. pogodz sie z tym, ze jestes wybrakowana. Matke oszukasz, ksiedza oszukasz, natury nie oszukasz ;)

Gość gość
k***y sobie w domu poszukaj, i twój język rynsztokowy świadczy tylko o tobie.

Gość gość
gość dziś jaka ty jesteś żałosna, z tymi epitetami, bluzgami, a anonimowość nagle uczyniła z ciebie gieroja, bo w realu do nikogo byś tak nie powiedziała, tyle odwagi ehhhh

Gość gość
dostalas odpowiedz adekwatną do swojego poziomu. docen to, bo az do piwnicy z 3 pietra domu musialam zejsc.

Gość gość
gość dziś Nie przejmuj sie. w realu tez jestem szczera i srednio mnie interesuje co jakas bezplodniaczka o mnie pomysli