Gość gość Napisano Październik 11, 2017 Wydaje mi się że robię naprawdę smaczne g****a, ale ten uległy, hmm, nazwijmy go Stefan (ale nie nazywa się tak naprawdę), nie jadł ich jeszcze. Jadł natomiast kupy mojej rywalki, nazwijmy ją Alicją (choć też tak się nazywa) i mówi że jej g****o jest naprawdę bardzo smaczne. Jak robić naprawdę smaczną kupę, przekonać Stefka żeby robił to tylko ze mną, jak poniżać faceta, żeby chciał być poniżany tylko ze mną ? Zna się ktoś nad tym ? Pomoże mi ktoś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2017 Ja lubię jeść damskie gó\wno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niewolnik 0 Napisano Październik 1, 2020 Jeżeli to jakaś Pani domina czyta i chciała niewolnika, to bardzo proszę o kontakt na E-maila maciej.kowalski16@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niewolnik 0 Napisano Marzec 16, 2021 Dnia 11.10.2017 o 14:27, Gość gość napisał: Wydaje mi się że robię naprawdę smaczne g****a, ale ten uległy, hmm, nazwijmy go Stefan (ale nie nazywa się tak naprawdę), nie jadł ich jeszcze. Jadł natomiast kupy mojej rywalki, nazwijmy ją Alicją (choć też tak się nazywa) i mówi że jej g****o jest naprawdę bardzo smaczne. Jak robić naprawdę smaczną kupę, przekonać Stefka żeby robił to tylko ze mną, jak poniżać faceta, żeby chciał być poniżany tylko ze mną ? Zna się ktoś nad tym ? Pomoże mi ktoś ? Załóż mu kaganiec inna go już nie weźmie bo nawet nie będzie miała jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach