Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Cwaniak 84 zrozum że gdyby nie wieś i rolnicy to byś z głodu w mieście zdechł

Polecane posty

a ty gardzisz ludźmi ze wsi tj wieśniakami a bez nich to byś z głodu zdechł bo bez nich nawet w supermarkecie nie było by jedzenia byś nawet drewna na opał nie miał (akurat jak wieśniak to zachowujesz sie ty pisząc obraźliwe posty i dając filmiki jak sra/sz sikasz i pisząc o gwałceniu dzieci śmieciu wieśniakiem to jesteś ty

cwaniak84 dziś to k'urwy j'ebane pier'dolone szumowiny, podludzie do utylizacji, ścierwa nie zasługujące na krzte litości i wyrozumiałości, na szafot z k'urwami ze wsi ! ! ! ! ! już ja tego dopilnuje ORĘDZIE: picosong.com/m3Rg HYMN: picosong.com/eVaC xxx cwaniak84 dziś rób screeny i zgłaszaj póki świeże posty bo zaraz zeedytuje wieśniaku pier'dolony z Namysłowa, poświęce życie żeby cie dojechać szmato ORĘDZIE: picosong.com/m3Rg HYMN: picosong.com/eVaC xxx nie zedytujesz moich postów zgłosiłem to na policje za groźby karalne tak jak zgłosiłem na policje twoje wpisy o gwałceniu dzieci

Gość gość
Witam serdecznie Jeśli chcesz sobie dorobić do wypłaty, to zapraszam Cię do panelu internautów Opinie Jest to ogólnopolska społeczność badawcza, w której uczestnicy wypełniają ankiety on-line i dzielą się swoimi opiniami na temat produktów, usług, kwestii społecznych. Za każdą wypełnioną ankietę przyznawane są punkty (z reguły po kilkaset pkt), które można wymienić na wynagrodzenie pieniężne (10 000 pkt to 50zł). Dlatego myślę, że może Ci się spodobać! Jeśli chcesz zostać członkiem panelu Opinie kliknij na poniższy link: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76215207 i wypełnij ankietę rejestracyjną (zajmie to nie więcej niż 5 min.). Ankiety wysyłane są na adres e-mail, którego uzyłeś/aś podczas rejestracji do serwisu, tak więc sprawdzaj regularnie swoją skrzynkę mailową! Pojedyncza ankieta warta jest od 100-1400 pkt (0.50-7zł). Program nie pobiera żadnych opłat rejestracyjnych, tak więc nic Cię to nie kosztuje - możesz jedynie zyskać.

Gość gość
ale ja do tych ludzi nic nie mam, a pisałem tak żeby cię zdenerwować bo jesteś idiotą i każdego tylko denerwujesz tym spamem w kółko o Namysłowie i o tym że jesteś ze wsi jakby to miało niewiadomo jakie znaczenie... ludzie mają cie już dość i tych twoich urojonych kompleksów i puszczają im nerwy...

Gość gość
kolejnym twoim kompleksem jest to że nie akceptujesz tego że masz problemy z głową... różnica między nami polega na tym że ja akceptuje swoją chorobę psychiczną /schizofrenia prosta/ a ty nie... niewiem jaką ci lekarz zdiagnozował ale coś jest na rzeczy poważnego z twoim deklem skoro co jakiś czas lądujesz na obserwacji... bardzo się oburzasz na moje inwektywy w twoją stronę takie jak wieśniak, czubek itp. bo niechcesz pogodzić się z prawdą...

Gość gość
cwaniak proszę zrób filmik jak jesz gó\wno, błagam!!!:O

Gość gość
najpierw ty zrób, pokaż jak to się robi, bo widać marzysz o tym.