Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieudaczniczka2017

Nieudacznicy łączmy się

Polecane posty

Gość Nieudaczniczka2017

Witam. Założyłam ten temat, ponieważ jestem ciekawa czy są ludzie bardziej żałośni ode mnie. A więc zacznę od siebie: Mam 31 lat i nigdy: - nie miałam faceta (brak powodzenia) - nie uprawiałam seksu (nie ma chętnych, chociaż ja mam swoje potrzeby) - nie trzymałam się za ręce z facetem - nigdy mnie NIKT nie przytulał (nawet matka) - nigdy nie usłyszałam słowa: Kocham Cię - nigdy nie miałam wyprawionych urodzin, imienin - nigdy nie świętowałam walentynek (hahaha :D ) - nie miałam wyprawionych 18-ych urodzin (nawet prezentu z tej okazji nie dostałam), nie byłam na balu maturalnym ani na juwenaliach - nie byłam ani razu na zagranicznej wycieczce - żaden facet nie zaprosił mnie na randkę, ani nie wziął ode mnie nr tel. - nigdy nie zarabiałam powyżej 1500 NETTO - nie mam prawa jazdy - nie mam przyjaciół, znajomych, z którymi mogłabym wyjść na miasto Po napisaniu tego mam ochotę strzelić sobie w łeb :D

Gość gość
Jestem alkoholiczka od 18rż i przez to wszystko mi sie je'bie

Gość gość
Jak to alkoholiczka od 18 roku zycia?

Gość gość
Są tu chyba starsi od Ciebie, mają wszystko co Ty na liście, a oprócz tego nigdy nie pracowali. Jesteś do przodu i nie należy Ci się członkostwo w klubie przegrywu z kafe

Gość gość
z autorką różnię się tylko płcią, mam 33 lata... chciałbym taką dziewczynę, jestem Twoim odbiciem tyle że płci przeciwnej, pzdr

Gość gość
Uuu cwaniak podrywa :-D

Gość gość
Dlaczego w takim razie nie zorganizowalas sobie chociaz kogos na seks?

Gość gość
Witam serdecznie Jeśli chcesz sobie dorobić do wypłaty, to zapraszam Cię do panelu internautów Opinie Jest to ogólnopolska społeczność badawcza, w której uczestnicy wypełniają ankiety on-line i dzielą się swoimi opiniami na temat produktów, usług, kwestii społecznych. Za każdą wypełnioną ankietę przyznawane są punkty (z reguły po kilkaset pkt), które można wymienić na wynagrodzenie pieniężne (10 000 pkt to 50zł). Dlatego myślę, że może Ci się spodobać! Jeśli chcesz zostać członkiem panelu Opinie kliknij na poniższy link: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=762 15207 i wypełnij ankietę rejestracyjną (zajmie to nie więcej niż 5 min.). Ankiety wysyłane są na adres e-mail, którego uzyłeś/aś podczas rejestracji do serwisu, tak więc sprawdzaj regularnie swoją skrzynkę mailową! Pojedyncza ankieta warta jest od 100-1400 pkt (0.50-7zł). Program nie pobiera żadnych opłat rejestracyjnych, tak więc nic Cię to nie kosztuje - możesz jedynie zyskać.

Gość gość
S********j z reklamami . Cwaniak 84 nie ma wszystko co ty. NP. Wykształcenie mma cwaniak podstawowe i jest z zawodu bezrobotnym .

Gość gość
Bo Cwaniak jest tak szkaradny ,ze nawet prostytutki chcą od niego podwójną cenę .

Gość taki sobie gosc
Mama tak samo jak autorka, no może prawie tak samo. Rożnica jest taka że: bylem na balu maturalnym, mam prawo jazdy, mam znajomych (paru) ale to nie przyjaciele, bylem za granica na wycieczce, mam konto na portalu randkowym ale bez powodzenia, zarabiam więcej (chociaż nie chciałem tego pisać ) i na koniec mam już 34 lata a niedługo 35 :)

Gość gość
ja bym chciał autorkę