Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Magdaleno Joanno a czy wezmiesz mnie sobie za męża

Polecane posty

Gość gość

i przysięgniesz mi miłość,wierność i uczciwość małżeńską i że mnie nie opuścisz aż do śmierci

Gość gość
bo ja za żonę chciałbym ciebie wziąć

Gość gość
a jak będziesz dla mnie niedobry i będziesz mnie zdradzał to też mam zostać z Tobą do śmierci? :p Domyśl się mojej odpowiedzi, bo zależy ona od tego, jak byś mnie w małżeństwie traktował. Dodam też, że jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, że nasze małżeństwo wytrzymałoby próbę czasu i bylibyśmy ze sobą aż do śmierci. Zresztą, co ja za głupoty wypisuję, to mnie śmiech z siebie bierze. Przecież my się prawie wcale nie znamy, tylko kafeteria i kilka prywatnych krótkich rozmów. Żałosne, że w ogóle tak poważnie Ci odpisuję, bo sama czasem nie wierzę w to, co się w moim życiu dzieje.

Gość gość
Poza tym moja odpowiedź zależy od prywatnych rozmów między nami a nie od jakichś bajeczek pisanych na kafe, które możesz nawet pisać po to, żeby się ze mnie pośmiać a prywatnie wypierać się, że wcale Cię na kafeterii nie ma, bo to babskie forum i co Ty niby miałbyś tutaj robić. Nie uważam Cię za poważną osobę, chociaż może się mylę. Czy jak zapytam Cię następnym razem o kafeterię to wyprzesz się tego, że tu bywasz?