Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Deszcz pada, ludzie płaczą ze smutku, polski klimat to depresja i płacz, smutek

Polecane posty

Gość gość

jezu dlaczego nie ma w polsce ocieplenia klimatu, ja nienaidze jesieni, zimy, to koszmarne pory roku, w listopadzie jest najwięcej samobójstw nie wiem czy wiecie

Gość gość
Ja tez nie lubie takiej pogody . Kocham słoneczko.

Gość gość
Nawet nie ma typowej polskiej jesieni . Lubie spacery po kolorowych lisciach, ten szelest pod stopami, cos pieknego.

Gość gość
we dwoje żadna pogoda nie straszna, liczy się tylko ta pogoda w sercu :-)

Gość gość
jesieni nie ma, liście nie chcą żółknać i odpadać, ja wszedzie widze zielone listki... pochmurno, ciemno...godzina 16 a ja swiatło zapalam w pokoju bo jest po prostu tak pochmurno masakra jakas, rano wstaje - mżawki, wiatr mi piździ w oczy porazka lepiej żyć w tych upałach co byly w sierpniu po 40 stopni, dusić się cala mokra, pocieszam sie tylko ze w koncu ta zima minie...i znow krótkie lato eh

Tu gdzie jestem, były czerwone, kolorowe liście i ciepłe $liczne dni.Teraz jest słota.Mokro i ciemno, ale to też ma swój urok tak bardziej nostalgicznie jest :).Nikt nie lubi jesieni?

Gość gość
W Polsce mamy piękną jesień tylko trzeba wyjść trochę poza swoje blokowisko i ulicę a można zobaczyć piękny jesienny krajobraz, usłyszeć krzyk odlatujących gęsi, obserwować krzątające się zwierzęta w magicznej jesiennej mgle. Trzeba tylko chcieć to zobaczyć.

Gość gość w dom bóg w dom
Ja lubię każda porę roku mimo że najchętniej mieszkalabym w gorącym klimacie :D trzeba się cieszyć chwilą. Wszystko ma swoje wady ale nie zapominajmy o zaletach ;)

O właśnie .Ale ja lubię jesień.To nic, że czasem zimno i deszczowo.Mamy szczęście, że mieszkamy w takim klimacie, który pozwola nam na przeżywanie wszystkiego i ciepłego i zimnego i tego co się rodzi i tego co umiera....

Gość gość
W dodatku lato było hu. Jo. We, wlasciwie nie było czuć że to lato, gorąco może było przez kilka dni a reszta to masakra, tyle deszczu... co za goowniany klimat w tej Polsce, z roku na rok coraz gorszy :(

Gość gość
Jakie blokowisko? Nie wszyscy mueszkaja w miescie.

Gość gość
Podobno najwięcej samobójstw jest w maju i czerwcu

Gość gość
gość dziś [20:25 A jakie zwierzaki widziałaś ? >> W miejskim parku pełno wiewiórek, dzięciołów i srok - te ostatnie bardzo lubię za inteligencję. Z rzadziej widywanych zwierząt trafił mi się borsuk (dalej od miasta). Idźcie do lasów, gdzie jest dużo jesionów i klonów - one pierwsze żółkną. W tym roku mamy wysyp grzybów - nawet jeśli nie zbieracie to zdrowo jest pospacerować i powdychać zapach wilgotnego lasu.

Gość gość
Bardzo fajna, rześka pogoda, a nie mordęga w upały.

Gość gość
a chodzicie nadal bez majtek