Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patrzę na te modelki plus size, i jestem w szoku, jak tusza dodaje im lat

Polecane posty

Gość gość

Mam 34 lata jestem niska, szczupła i jakbym stanęła obok nich, to tylko dwie z nich wyglądałby faktycznie młodziej ode mnie. Reszta to jakaś masakra. Mimo, że niektóre nawet dekadę młodsze ode mnie, to wyglądają duuuzo starzej. Co tusza robi z człowiekiem. ...

Gość SzmaragdowyKamyk
A co to Cie g****o obchodzi. Idz spać albo coś porób. Bo Ci sie nudzi. Może i wyglądają staro ich sprawa

Gość gość
Nie może, tylko napewno.

Gość gość
Pokaż swoje zdjęcie bo tutaj to każda po 30dziestce wygląda na 18, aż się was w sklepach o dowód pytają.

Gość gość
widzę ze same tłuściochy się odezwały:D masz rację autorko, spaślaki zawsze wyglądają starzej min 10 lat

Gość gość
Tez uważam, że sporo osób się odmładza bo się po prostu nie widzi. Nie zdają sobie kobiety sprawę, że jak ktoś starszy mówi, ale młodo wyglądasz, to często nie jest to prawda. Ja mam lat 36. Zawsze teraz jak widzę młodsze znajome, takie pod 30,wydaje mi sie,ze one nie wyglądają na tyle, że już mogłyby mieć 30 lat. Ale to nieprawda. Wyglądają, tylko człowiek jak już lat ubywa, to jakoś inaczej widzi tych młodszych od siebie. Zmienia się perspektywa.ja sama nie czuje się na tyle lat i wydaje mi się, że nie wyglądam jak moja mama w tym wieku, że mam już tyle lat. Ale to tylko się tak wydaje. Dlatego większość pisze, że takie młodziutkie, wyglądają jak 18.niestety to nieprawda, nawet szczupła sylwetka wielu lat nie ujmie.

Gość gość
gość dziś Nie może, tylko napewno. X Nie napewno, a NA PEWNO :o

ja się dziwię, że one jeszcze żyją. przecież to serce wysiada od otłuszczenia czy to nie ten sam człowiek co ten program wymyślił paraolimpiady? w sensie Adolf Hitler?XD żeby się śmiać z chorych ludzi

Gość gość
To prawda, że wiele osób uważa że wygląda młodo ale niestety inni nie koniecznie tak samo to postrzegają:o ale fakt, tusza raczej dodaje wieku, po obejrzeniu jakiegoś odcinka modelek plus size też myślałam że mają więcej lat

Gość gość
"Pokaż swoje zdjęcie bo tutaj to każda po 30dziestce wygląda na 18, aż się was w sklepach o dowód pytają. " Ostatnio mnie pytali (mam 25lat, więc to żaden sukces), z ciekawości zapytałam jakie są wytyczne - bo mnie może w 30% pytają, a też słyszałam śpiewki jak to wyglądam jak nastolatka i nie wiadomo co jeszcze. Otóż 35 rok życia jest jakaś granicą w tej sieci, w dyżurce siedzi gościu i patrzy czy kasjerki pytają. Więc panie pytają każdą osobę, która dla tego gościa co patrzy w monitory będzie wydawać się młoda. Bo inaczej taka pani na kasie dostanie op*****l.

Gość gość
dziś masz rację, bo jak się te gowniary 16 lat wypindrzą to od razu 10 lat starzej wyglądają

Gość gość
Racja, o żadnej z tych "modelek" nie powiedziałbym dziewczyna, to już raczej panie.

Gość gość
Wy stare jak wy musicie się dowartosciowac. Nie ma cię kto co ? Po co porównujesz się do grubych porównaj się np do modelek Victorias secret albo po prostu do nawet 15 lat starszej Jennifer Lopez która urodzila bliźnięta. Co tak słabo mierzysz.

Gość gośća
No i pani na kasie w sklepie to w ogóle Bóg w takich sprawach. Ach te horyzonty ...

Gość gość
gość dziś masz rację porównywanie się do grubasek jest słabe:D przypuszczam, że jednym z celów twórców tego programu było to żeby tzw przeciętny widz poczuł się lepiej

Gość kiczowaty amorek
a ja mam 32 lata i pytają mnie o dowód :( i nie wyglądam rewelacyjnie, nie przechwalam się. Jestem płaska, zero d..py, zero cyca, zero wcięcia, nogi prostowane na beczce, 160cm wzrostu, wieczna niedowaga, aparat na zębach. Gęba jak dziecko, nos mały, krótki. Włosy mocno kręcone, jasny, złoty blond jak jakiś amorek z kiczowatego obrazka ale po milionie eksperymentów z farbami, cięciami i trwałymi wróciłam do naturalnych, bo i tak mi w nich najlepiej. Mąż mnie kocha, nazywa właśnie amorkiem ale to nie jest komfortowe kiedy po raz kolejny policja jest wzywana w naszej sprawie, bo się przytulamy w parku albo idziemy za rękę :o Kilka razy mieliśmy też nieprzyjemności w hotelach, bo dla odmiany mój mąż ma 42 lata jest mega przystojny, lekko siwy po bokach, zawsze elegancko i stylowo ubrany, ma 185cm wzrostu więc wiecie jak to wygląda? no i te spojrzenia ludzi. Tak wiem: nie przejmuj się, bla, bla, bla ale to jest na prawdę frustrujące. Nie ciesze się, że wyglądam młodo już chyba lepiej wyglądać na starsza jak te modelki tak myślę.

Gość gość
Jak gowniary to się lansuja na starsze a jak stare to na młodsze. Babie to nie dogodzi.

Gość gość
brokeninside87 jak tam twoja nieodwracalna wazektomia?

Gość gość
gośća dziś Dla wielu osób jest to wyznacznik ;) Dlatego śmiać mi się chciało, jak usłyszałam, ze do ok. 35roku życia pytają. A co do porównania się do grubych - mam wrażenie, że autorka jednak podkreśla to, ze nadwaga postarza, a nie, że jest taka super. Aczkolwiek myślę, że to postarzanie wagą jest do pewnego wieku tylko.

Gość gość
Autorko wyglądaj na swój wiek ale bądź atrakcyjna. Tyle wystarczy. Moja teściowa 73 lata na siłę się odmładza czyli bluzy z kapturem srebrne lub różowe adidasy obcisłe leginsy czasem kolorowe. Uwierz mi porażka. Nic na siłę. Ciesz się tym co masz każdy wiek ma swoje brylanty ale trzeba mieć umiejętność je nosić.

Gość gość
moja kuzynka ważyła 99 kg,teraz schudła do 65 kg i wygląda źle i mega staro...jak ktoś jej dłuższy czas nie widział to myślał,że ona chora jest, że tak schudła i źle wygląda...jak była grubsza to była ładna,teraz już niekoniecznie

Gość gość
gość dziś no często jak grubas chudnie to otoczenie myśli że jest chory:P zwłaszcza jak otoczenie samo jest grubsze

Gość gość
ale nie tylko dlatego ,że tak schudła...ona po prostu tak źle wygląda,jakby naprawdę była chora

Gość gość
i była przede wszystkim ładna a teraz jest nieciekawa delikatnie mówiąc

Gość gość
może stosuje jakąś radykalną dietę albo się głodzi to może spowodować pogorszenie wyglądu:o a może to kwestia gustu czy wygląda lepiej czy gorzej

Gość gość
ma jakąś diete wyznaczoną przez dietetyczkę,nie jest restrykcyjna...na 100% się nie głodzi...a to,że zbrzydła widzi każdy nie tylko ja..i nie broń tak chudzielców bo widać ,że chcesz mi cisnąć swoje racje,że gruby zawsze jest brzydszy i starzej wygląda...ja na przykładzie kuzynki widzę ,że jest inaczej i to ni wystarczy...dziękuję i dobranoc

Gość gość
gość dziś ok, zgadzam się twoja racja jest zdecydowanie najtwojsza:) i dobranoc oczywiście

Gość gość
23:04 No to ta Twoja kuzynka ma sporego pecha - bo ma wybór albo ładna twarz albo ładne i zdrowe ciało.

Gość gość
Gruba nie może przeżyć, że kuzynka schudła i jedzie po niej na kafe jaka brzydka hahahahaha

Gość gość
Ale grubaska miała zadyszkę po jednym okrążeniu na bieżni buahahaahaaaaa właściwie to nawet całego nie przebiegła, bo pod koniec juz szła. I gdzie ta ich sprawność i kondycja. Widać gołym okiem ze żadna tam nie cwiczy. Rozlazle kluchy i galarety