Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulinaa99

PROBLEMY ZE ZDROWIEM

Polecane posty

Witam! Otóż od miesiąca mam taki problem, pierwszym z nich jest fakt, że nie dostałam okresu, czekam cały czas na niego, jest spóźniony już o kilka dni i podejrzewałam ciąże, ale żadnych typowych objawów ciążowych nie mam, jedynie co to urosły mi piersi(nawet nie o jeden rozmiar, delikatnie, ale są strasznie wrażliwe na dotyk). Normalnie mogę wszystko jeść, pić, nic mnie nie obrzydza, od czasu do czasu pobolewa mnie podbrzusze, oraz sam brzuch i chciałabym podkreślić, że ostatni miesiąc był strasznie stresujący i biorę pod uwagę też fakt bardzo wysokiego podniesienia kortyzolu. Dzisiaj mam straszny ból głowy i mdłości od samego rana, nie wiem co robić? Dodam, że mam 17lat(za 2 miesiące 18), stosowałam z chłopakiem stosunek przerywany i jestem pewna, że we mnie nie skończył ani razu, ostatni stosunek mieliśmy właśnie miesiąc temu, bo gdy próbowaliśmy ostatnio to przerwał nam mój straszny ból brzucha. Nie chcę iść do ginekologa, bo musiałabym iść z rodzicem, a boje się, że to może być jednak ciąża. Co robić? :(

Gość gość
Preejakulat tez zawiera plemniki. Kup test ciazowy w aptece.